Setari Cookie-uri

Cei mai sexy barbati ai anului 2007

Pentru ca anul se apropie de sfarsit, ne-am gandit sa va oferim un "cadou" frumos de Craciun, ca sa nu spuneti ca nu aveti si amintiri placute din anul 2007! Desi sunt convinsa ca ati avut un an frumos, dar nimic nu se compara cu anul care vine!

Un alt film, “The Chronicles of narnia: the lion, the witch and the wardrobe” si o noua nominalizare la acest premiu, plus o alta nominalizare pentru “Cel mai bun nou talent” la Premiile Empire Film din 2006. In 2007 a castigat Premiul BAFTA la categoria “Cel mai bun actor de televiziune” pentru rolul din filmul “The last king of Scotland”. In 2007 a mai jucat in filme precum “Becoming Jane”, inspirat din viata scriitoarei Jane Austen (al carei rol este interpretat de Anne Hathaway), si axat pe relatia dintre aceasta si Thomas Longlais Lefroy, al carui rol este intrepretat de McAvoy, dar si in “Atonement”, film realizat dupa nuvela omonima a lui Ian McEwan, in care o are ca partenera pe Kira Knightly. Un om foarte ocupat!

4. BRAD PITT

Cel mai mediatizat barbat din lume, aflat de atatia ani in atentia presei de pretutindeni, atat datorita rolurilor sale, cat mai ales datorita frumusetii. Fruntas al topurilor de profil de nenumarate ori, ocupant al locului intai al topului celor de la People de doua ori ... in prezent casatorit cu una dintre cele mai atragatoare femei de la Hollywood, Angelina Jolie... Mai este nevoie sa adaug ceva sau v-ati lamurit in legatura cu prezenta lui in acest top? Poate va este neclar de ce se afla doar pe pozitia a patra...

Foto: Wikipedia.org

3. RYAN REYNOLDS

Are 31 de ani, 1,89m, si un fizic extrem de atragator si bine lucrat. Ca actor nu se poate lauda cu roluri foarte mari, dar la cat de bine arata, cui ii mai pasa? Din 2002 pana in 2007 a avut o relatie cu cantareata Alanis Morissette, cu care se si logodise in 2004, insa in februarie 2007 cei doi au anuntat ca s-au despartit. In prezent el are o relatie cu actrita Scarlett Johansson. Aceasta i-a oferit un cadou inedit cu ocazia implinirii varstei de 31 de ani. Ea si-a scos maselele de minte, a oprit una si a transformat-o in pandantiv, imbracand-o in aur. I-a daruit-o apoi iubitului impreuna cu un lantic. Geniala idee, dar odata cu ea, s-a dus si geniul fetei!

Ryan adora motocicletele, avand deja trei modele: un Harley-Davidson Springer Softail din 2005, un Confederate din 2005 si Ducati Sport 1000 din 2006. Sa va spun totusi cate ceva si despre filmele in care a jucat. Publicul roman probabil ca il cunoaste din a treia parte a seriei de mare succes “Blade”, numita “Blade: Trinity”. In acest film el interpreteaza rolul lui Hannibal King, conducatorul unui grup de vanatori umani, care ii vine in ajutor lui Blade in lupta cu vampirii. Desi a interpretat in special roluri de comedie, in 2005 el a primit rolul lui George Lutz, in filmul “ The Amityville Horror”, un remake dupa varianta din anul 1979 bazat pe nuvela cu acelasi nume a lui Jay Anson. Acesta ramane un film de referinta al genului horror, intrucat se bazeaza pe o poveste adevarata. In 2007 a jucat alaturi de Andy Garcia si Ryan Reynolds in “Smokin' aces”.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.