Setari Cookie-uri

Cei mai sexy barbati ai anului 2007

Pentru ca anul se apropie de sfarsit, ne-am gandit sa va oferim un "cadou" frumos de Craciun, ca sa nu spuneti ca nu aveti si amintiri placute din anul 2007! Desi sunt convinsa ca ati avut un an frumos, dar nimic nu se compara cu anul care vine!

Sursa foto: Wikipedia.org

8. WILL SMITH

Un artist care nu prea are nevoie de nicio prezentare. Nominalizat la premiile Oscar (de doua ori) si la Globul de Aur, catigtor al mai multor premii Grammy, el face parte si din randul artistilor de elita care se bucura de propria stea pe faimosul bulevard Walk of Faime. S-a facut remarcat datorita rolului din celebrul film “The Fresh Prince of Bel-Air”, film care a fost difuzat si la noi si s-a bucurat de un mare succes. Au urmat apoi roluri in filme precum: “Bad boys” (Baietii rai) sau “Independence day” (Ziua Independentei). Rolul care l-a consacrat insa ca actor a fost cel din “Men in black” (Barbatii in negru). El a interpretat si melodia cu acelasi nume de pe coloana sonora a filmului. Datorita succesului imens, acest film a avut parte si de o continuare, numita, cum altfel, “Men in black II”. Si nu este singura data cand o melodie de-a lui este inclusa in coloana sonora a unui film in care si interpreteaza un rol. Acelasi lucru s-a intamplat si in cazul celebrului “Wild, wild west”, in care ii are ca parteneri pe Kevin Kline si Salma Hayek. In plan muzical el se poate lauda cu cinci albume, dintre care un Greatest Hits. Ca titluri de referinta, pe langa melodiile despre care am vorbit deja, amintim: Just Cruisin', Gettin' jiggy wit it, Just the Two of Us, Miami.

Foto: Shutterstock

7. DAVE ANNABLE

Mai putin cunoscut publicului din Romania, Dave Annable este un mare iubitor de sport, el declarand ca a crescut jucand baseball, rugby si hochey. Si-a inceput cariera cu aparitii in reclame. Dupa o serie de roluri minore, s-a facut remarcat prin rolul din serialul “Reunion” (Reuniunea de clasa) din 2005. Rolul care i-a impulsionat insa cariera este cel din serialul “Brothers&Sisters”, o drama de familie, in care joaca alaturi de Calista Flockhart, interpreta indragitei Ally McBeal. Cel mai cunoscu rol al sau, secundar insa, pentru marele ecran este cel din “Little black book”, tradus in limba romana ca “Fostele iubite ale iubitului meu”.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: