Setari Cookie-uri

Top 5 cei mai sexy barbati din Romania

Romanii sunt frumosi prin definitie... asa ne place sa spunem. Si pentru ca vorbele sa aiba sustinere, o sa mergem pe forta exemplului si va prezentam topul 5 al celor mai sexy barbati din Romania, asa cum l-am stabilit noi. Putini dar buni. Desi ei nu sunt singurii... Dar in general preferintele publicului in materie de frumusete se formeaza pe baza frecventei cu care respectivii apar pe micile ecrane sau in reviste si se mentin in vizorul colectiv. Ochii vad, inima cere... Asa ca nu dati cu piatra in omul care poarta oglinda. Noi doar am tras cu ochiul, am intrebat, am urmarit, ne-am dat cu parerea, inevitabil ne-am si contrazis, am mai intrebat si am ajuns la un rezultat. Cine sa fie, cine sa fie?

Si ca sa incheiem tot cu vesti bune va spunem ca Adrian Mutu este foarte apreaciat in Italia pentru prestatia sa sportiva, si mai nou s-a aflat ca va avea un al treilea copil. Sa le traiasca!
Noi va prezentam un clip in care Adrian Mutu apare “cu balonul la picior”, asa cum ii sta lui cel mai bine.




4. Stefan Banica Jr

Actor de teatru si film, cantaret, moderator TV, Stefan Banica Jr este unul dintre cei mai indragiti artisti de pe la noi. Este fiul regretatului Stefan Banica, un cantaret si actor la randul lui foarte iubit de publicul roman. Nascut in anul 1967, pe 18 octombrie, Banica Jr si-a facut debutul in cariera artistica in anul 1984 cu un rol in filmul lui Mihai Constantinescu, “Eroii nu au varsta”. Filmul care l-a facut celebru si care a incantat chiar mai multe generatii de adolescenti, si nu numai, este renumitul “Liceenii” din 1986, care datorita succesului a avut parte si de o continuare in 1990, “Liceenii rock'n roll”. Pe scena a format un cuplu foarte frumos cu Emilia Popescu, formula in care au aparut pe la mai toate posturile de televiziune importante.

In plan personal Banica a format un cuplu si cu Mihaela Radulescu, cu care a fost chiar casatorit, cu Cristina Topescu si cu mai putin cunoscuta Camelia Popescu, care i-a daruit si un baietel, Radu Stefan. Acesta apare in videoclipul melodiei “Doar o data-i Craciunul”. In prezent este casatorit cu Andreea Marin si pe 15 decembrie a devenit pentru a doua oara tatic, de data aceasta el bucurandu-se de o fetita careia i-au ales numele de Violeta. Stefan Banica si-a atras si mai multi fani (de parca nu avea si asa suficient de multi) prezentand emisiunea “Dansez pentru tine”. Adoratia publicului roman pentru sarmantul cantaret s-a dovedit si prin ritmul rapid in care s-au epuizat biletele pentru concertul special de Craciun pe care l-a sustinut la Sala Palatului si cu care deja ne-a obisnuit de 6 ani incoace. Va invitam sa urmariti videoclipul piesei “Te iubesc, femeie!” care a anticipat casatoria celor doi protagonisti pe vremea cand ei inca nu formau un cuplu. Si acum, de sfarsit de an, le facem si noi o urare: sa prinda nunta de argint!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.