Setari Cookie-uri

Top 5 cei mai sexy barbati din Romania

Romanii sunt frumosi prin definitie... asa ne place sa spunem. Si pentru ca vorbele sa aiba sustinere, o sa mergem pe forta exemplului si va prezentam topul 5 al celor mai sexy barbati din Romania, asa cum l-am stabilit noi. Putini dar buni. Desi ei nu sunt singurii... Dar in general preferintele publicului in materie de frumusete se formeaza pe baza frecventei cu care respectivii apar pe micile ecrane sau in reviste si se mentin in vizorul colectiv. Ochii vad, inima cere... Asa ca nu dati cu piatra in omul care poarta oglinda. Noi doar am tras cu ochiul, am intrebat, am urmarit, ne-am dat cu parerea, inevitabil ne-am si contrazis, am mai intrebat si am ajuns la un rezultat. Cine sa fie, cine sa fie?



3. Razvan Fodor

S-a nascut pe 22 iunie 1975. Desi a absolvit Academia Nationala de Educatie Fizica si Sport, el a ales sa urmeze o cariera artistica si putem sa afirmam, fara teama de a gresi, ca bine a facut. Cu toate ca sportul i-a sprijinit probabil putin dezvoltarea “armonioasa”: 1,80m si 73 de kilograme. Si-a descoperit pasiunea pentru muzica inca din liceu si in anul 2000 a devenit solistul vocal al formatiei Krypton, alaturi de care, timp de 6 ani, a scos foarte multe hituri reusind astfel sa cucereasca si mai multe femei.
Vreme de 3 ani a fost implicat intr-o relatie cu modelul Catrinel Menghia, dar aceasta l-a parasit pentru un afacerist italian mult mai in varsta, dar cu mult mai multi bani. Vestea buna este ca acum se pare ca nu are o relatie stabila.Vestea proasta este ca nici nu-si doreste asta. Cel putin asa a declarat in nenumarate randuri. Sau mai degraba isi doreste dar inca nu a intalnit femeia potrivita, care sa-i vindece inima ranita. De cand s-a despartit de Catrinel presa l-a cuplat cu numeroase femei, printre care si Nicoleta de la HI-Q si Lili Sandu, insa el nu a confirmat nicio relatie. A recunoscut in schimb ca a preferat relatiile “pasagere”.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.