Setari Cookie-uri

Top 5 cei mai sexy barbati din Romania

Romanii sunt frumosi prin definitie... asa ne place sa spunem. Si pentru ca vorbele sa aiba sustinere, o sa mergem pe forta exemplului si va prezentam topul 5 al celor mai sexy barbati din Romania, asa cum l-am stabilit noi. Putini dar buni. Desi ei nu sunt singurii... Dar in general preferintele publicului in materie de frumusete se formeaza pe baza frecventei cu care respectivii apar pe micile ecrane sau in reviste si se mentin in vizorul colectiv. Ochii vad, inima cere... Asa ca nu dati cu piatra in omul care poarta oglinda. Noi doar am tras cu ochiul, am intrebat, am urmarit, ne-am dat cu parerea, inevitabil ne-am si contrazis, am mai intrebat si am ajuns la un rezultat. Cine sa fie, cine sa fie?

Dupa despartirea de formatia care l-a consacrat, Razvan s-a dedicat serios actoriei. El a urmat si cursuri la UNATC in acest sens. A avut un mic rol in filmul “Milionari de weekend” si a jucat in mai multe telenovele romanesti, printre care si “Om sarac, om bogat” sau “Daria, iubirea mea.”. Pe 17 noiembrie si-a facut debutul si in teatru, in piesa “No one” regizata de Carmen Vioreanu. Nici la muzica nu a renuntat. A interpretat impreuna cu Lili Sandu melodia de pe genericul telenovelei “Pacatele Evei”, in care dealtfel au si jucat amandoi. In 2007 a lansat melodia “Vise de fum”, un featuring cu Raoul Russu. Dupa ce veti urmari acest clip, veti mai putea oare sa afirmati ca nu are ce cauta in acest top 5?




2. Smiley

Omul care aduce buna dispozitia, de unde si numele lui de scena. Si-a descoperit pasiunea pentru muzica inca din liceu. A inceput sa cante intr-o trupa mai putin cunoscuta, Millenium3. Mai tarziu, la propunerea lui C.R.B.L, s-a alaturat trupei Simplu. S-a facut remarcat imediat, insa si-a castigat cu adevarat popularitatea dupa ce a participat la emisiunea “Dansez pentru tine”. A avut mai multe colaborari muzicale cu nume importante ale scenei, precum Cream, Corina sau Delia Matache, iar in septembrie a anuntat ca isi va lansa primul album solo. Asta nu inseamna insa ca renunta la trupa Simplu. Deja a scos videoclip la o piesa realizata in colaborare cu Uzzi, vocea grea de la BUG Mafia, care se numeste “In lipsa mea”.

Din octombrie el s-a alaturat echipei serialului “Cu un pas inainte”, in care interpreteaza rolul rebelului Seba. CanCan a publicat chiar o stire conform careia el s-ar fi indragostit de colega lui de platou, Laura Cosoi. Si desi amandoi erau implicati intr-o relatie, au renuntat la la fostii parteneri si s-au mutat impreuna. Ramane de vazut! Deocamdata noi il admiram pe Smiley executand unul din dansurile care le-au facut pe multe femei sa suspine in fata televizoarelor...
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.