Setari Cookie-uri

Top 5 cei mai sexy barbati din Romania

Romanii sunt frumosi prin definitie... asa ne place sa spunem. Si pentru ca vorbele sa aiba sustinere, o sa mergem pe forta exemplului si va prezentam topul 5 al celor mai sexy barbati din Romania, asa cum l-am stabilit noi. Putini dar buni. Desi ei nu sunt singurii... Dar in general preferintele publicului in materie de frumusete se formeaza pe baza frecventei cu care respectivii apar pe micile ecrane sau in reviste si se mentin in vizorul colectiv. Ochii vad, inima cere... Asa ca nu dati cu piatra in omul care poarta oglinda. Noi doar am tras cu ochiul, am intrebat, am urmarit, ne-am dat cu parerea, inevitabil ne-am si contrazis, am mai intrebat si am ajuns la un rezultat. Cine sa fie, cine sa fie?



1. Adrian Despot

Ardeleanul nascut in data de 21 martie 1976 a avut contact cu muzica inca din clasa a V-a, cand parintii l-au inscris la cursuri de chitara. Debutul lui in televiziune este legat de emisiunea “Scoala vedetelor”, difuzata in anul 1996 de TVR1. Proiectul lui Titus Munteanu s-a bucurat de un foarte mare succes, fiind responsabil de lansarea unor nume cunoscute acum, printre care si Calin Goia sau Lili Sandu.. La sfarsitul aceluiasi an el s-a alaturat lui Sorin Tanase si Sorin Danescu si, impreuna cu alti doi amici, au pus bazele uneia dintre cele mai bune formatii rock de la noi: Vita de Vie.

Intre timp componenta formatiei s-a mai schimbat putin, dar un lucru a ramas constant: calitatea muzicii. Desi stilul lor s-a mai schimbat, s-a mai domolit ceva fata de inceputuri. Cine oare nu cunoaste piese precum: “Basul si cu toba mare”, “Ozosep”, “Totata”, “Visare”, “Varza” sau “Imi pasa”? De remarcat ca in videoclipul acestei ultime piese Adrian apare alaturi de sotia sa, pe cand aceasta era insarcinata cu primul lor copil. In prezent ei au doi copii, Toma si Maia, de care Adrian este foarte mandru, el fiind un familist convins.

Adevarati profesionisti, Adrian Despot si colegii sai s-au implicat si intr-o campanie antiplayback, ocazie cu care au lansat un alt hit, o parodie de fapt: “Vinolamine”. Vita de Vie a lansat pana in prezent 5 albume plus o colectie de best of, lansata in 2004 pentru a marca 7 ani de activitate muzicala. Cel mai nou album, cel cu numarul 5, a fost lansat pe data de 17 mai 2007 si se numeste “Egon”. Acesta este primul album produs la casa de discuri proprie, VdVmusic, de pe care s-au promovat deja 2 melodii: “Zale de matase” si “Praf de stele”. Baietii au declarat ca 50% din incasarile obtinute de pe urma acestui album vor fi folosite in scopuri umanitare, pentru a ajuta copiii afectati de sindromul Down. Inca un motiv pentru a le cumpara albumul.

In general un om discret, fara prea multe aparitii in public in alte scopuri decat cele profesionale, Adrian Despot probabil ca datoreaza prezenta lui in acest top emisiunii “Megastar”, unde apare in calitate de membru al juriului. Facand exceptie de calitatile lui native, pe care aceasta emisiune doar i le-a pus in evidenta. Si ne-a permis si noua sa ne mai bucuram de prezenta lui pe la televizor. Dar sa-l mai lasam si pe el sa va povesteasca, pentru ca o face atat de frumos...




Un articol de Lucia Ionescu
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.