Setari Cookie-uri

Patrick Dempsey, un doctor de poveste

Cunoscut la varsta de 41 de ani drept unul dintre cei mai atragatori barbati in viata, si cu siguranta cel mai sexy chirurg, chiar daca numai pe micile ecrane, vi-l prezentam pe doctorul "McDreamy": Patrick Dempsey.

Un an extrem de fericit in viata lui Patrick Dempsey a fost anul 1999, an in care s-a casatorit cu Jillian Fink, de profesie hairstylist si makeup artist. A cunoscut-o cand a intrat intamplator, pentru a se tunde, in salonul care ii apartinea lui Jill. El marturisea mai tarziu ca a fost dragoste la prima vedere, si ca a stiut inca de pe atunci ca va fi sotia lui. Momentul oficializarii relatiei lor a fost atat de emotionant pentru actor, incat nu s-a putut abtine sa nu planga.

Anul 1999 este un an bun si pentru cariera lui. El revine pe marile ecrane cu un rol in Scream 3. Tot in acest an apare ca invitat special in serialul de televiziune “Once&Again”. Pentru acest rol el primeste in 2001 o nominalizare la premiile Emy la categoria “Cel mai bun actor in rol secundar” pentru o drama de televiziune.

In 2002 sotia lui naste primul lor copil, o fetita pe care au botezat-o Talula Fyfe. Se pare ca pentru el un an deosebit in plan personal este intotdeauna unul bun si pentru cariera. In acest an Dempsey revine pe lista fierbinte a Hollywood-ului in rolul sarmantului logodnic al personajului interpretat de Reese Witherspoon, din filmul “Sweet home Alabama ”.

Rolul care i-a relansat cu adevarat cariera a fost insa cel din cunoscutul serial de televiziune “Grey's Anatomy”, in anul 2005. Charismaticul doctor Derek Sheperd il transforma din nou intr-un star adevarat.




In timpul filmarilor la acest serial, intre Patrick Dempsey si Isaiah Washington, interpretul doctorului Preston Burke, a avut loc o altercatie, care in ciuda speculatiilor, se pare ca nu s-a lasat cu agresiuni fizice. Motivul scandalului ar fi fost dezacordul lor in legatura cu filmarea unei secvente, insa ceea ce a facut ca spiritele sa se incinga cu adevarat a fost o remarca nepotrivita de-a lui Washington apropo de orientarea sexuala a unui alt coleg, T.R. Knight alias George. In legatura cu acesta intamplare neplacuta, Isaiah Washington a declarat ca nu s-au batut deoarece: “Chipurile noastre sunt mult prea frumoase pentru asa ceva”. El a parasit serialul dupa cea de-a treia serie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.