Setari Cookie-uri

Patrick Dempsey, un doctor de poveste

Cunoscut la varsta de 41 de ani drept unul dintre cei mai atragatori barbati in viata, si cu siguranta cel mai sexy chirurg, chiar daca numai pe micile ecrane, vi-l prezentam pe doctorul "McDreamy": Patrick Dempsey.

Ultimele productii in care a aparut sunt “Enchanted” si “Made of honor”. “Enchanted” este o productie Walt Disney, in care animatia se intalneste intr-un mod foarte inspirat cu genuri precum: actiune, comedie, muzical sau fantastic, si o poveste Disney clasica se combina cu realitatea New York-ului de astazi. Dempsey intrepreteaza in acest film rolul lui Robert, un avocat sarmant de care se indragosteste tanara printesa al carei rol este interpretat de Amy Adams.

In “Made of honor”, o comedie romantica, joaca alaturi de Michelle Monaghan. El interpreteaza rolul unui barbat foarte atragator, care insa este pe cale sa o piarda pe femeia pe care o iubeste, iar pentru a impiedica acest lucru este dispus sa sa se puna in situatia jenanta de a se imbraca in femeie. Si nici macar asa nu arata deloc rau...

La varsta de 41 de ani actorul afirma ca se mentine in forma prin jogging, fitness si curse de masini. In decembrie 2007 el a fost ales noua imagine pentru casa de moda Versace. A inceput si noul an foarte bine, cu un premiu din partea fanilor. La prima gala de premiere din 2008, People's Choice- premii oferite pe baza voturilor publicului, Patrick Dempsey a iesit castigator la categoria “Starul TV masculin favorit”. El candidase impotriva lui Charlie Sheen si Kiefer Sutherland. Si este pe val, parand ca mai are inca multe de spus si de aratat!

Un articol de Lucia Ionescu



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.