Setari Cookie-uri

Patrick Dempsey, un doctor de poveste

Cunoscut la varsta de 41 de ani drept unul dintre cei mai atragatori barbati in viata, si cu siguranta cel mai sexy chirurg, chiar daca numai pe micile ecrane, vi-l prezentam pe doctorul "McDreamy": Patrick Dempsey.

Supranumit Doctorul McDreamy ( Doctor de poveste), Dempsey ajunge in 2005 pe lista celor mai frumosi 50 de oameni, intocmita de People Magazine. Intr-un interviu acordat acestei publicatii, actorul afirma ca cel mai fidel admirator pe care il are este chiar fiica lui, aceasta spunandu-i intr-o zi: “Esti foarte frumos, tati”. In 2006 si 2007 el a ocupat locul doi in topul celor mai sexy barbati in viata realizat de People si a fost mandrul castigator la categoria “Cea mai buna coafura”. Nici nu este surprinzator, avand in vedere ca are o sotie care este specialista in acest domeniu. In legatura cu acesta distinctie, el declara pentru publicatia People: “ Dureaza cateva ore bune pentru a realiza un look care sa nu para studiat.”



Doi ani consecutiv, in 2006 si 2007, a fost nominalizat pentru rolul doctorului Sheperd la Globul de Aur, categoria “Cel mai bun actor intr-o drama de televiziune”. Si desi nu l-a obtinut niciodata, in 2007 nu a plecat cu mana goala, caci echipa serialului a primit Globul pentru performantele remarcabile pe care actorii le-au realizat impreuna in acest serial.

Pe 1 februarie 2007 un alt eveniment, in plan personal, avea sa-l faca extrem de fericit: sotia lui a nascut doi baietei gemeni, pe care i-au numit Darby Galen si Sullivan Patrick. De la nasterea celor doi gemeni, Dempsey a afirmat ca ar vrea ca si copiii lui sa traiasca intr-un mediu normal, asa cum a fost cel in care a crescut el.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.