Setari Cookie-uri

Alina Bratu: Profit la maxim de moment!

Alina Bratu este una dintre acele femei superbe, a caror sarm este eclipsat numai de realizarile profesionale. Nu, nu este fotomodel, ci PR manager URBB Tuborg si coordonatoarea campaniei "Umbrela Verde", probabil cel mai important proiect de responsabilizare fata de mediu din tara noastra. Va invitam in urmatoarele randuri sa faceti cunostinta cu Alina Bratu in cadrul primului interviu dintr-un nou proiect Kudika ce isi propune ca in urmatoarele luni sa va prezinte mai multe femei de succes de la care putem invata si pe care le putem admira.

In plus, programul se bucura in acest moment de sprijinul a peste 1000 de voluntari din 32 de judete ale tarii si peste 650 de bloggeri parteneri.

Insa cele mai mari satisfactii vin din lucruri pe care nu le poti masura, din reactiile oamenilor, din aprecierea sau cuvintele de lauda pe care ei le adreseaza, din atitudinea lor si din mesajele transmise prin care ne incurajeaza sa continuam.

Exista, in afara de ecologie, un alt domeniu, relevant la nivel global, in care ati vrea sa va implicati, prin departamentul de CSR de la Tuborg si nu numai?

Ecologia este o prioritate in ceea ce priveste strategia de CSR la nivel international. Restul actiunilor si campaniilor de CSR sunt insa realizate la nivel national, in functie de specificul si prioritatile locale. In cazul companiei noastre, pe langa protectia mediului, am decis sa ne implicam si in actiuni umanitare si in educatie.

In domeniul social am dezvoltat un program numit “Impreuna, mai aproape de oameni”, care se deruleaza in fiecare an in perioada Pastelui si Craciunului si prin care pregatim pachete cu alimente pentru persoanele defavorizate sau cu probleme sociale din toate zonele tarii. De la lansarea lui, in 2003, pana in prezent, "Impreuna mai aproape de oameni" a avut peste 44.000 de beneficiari.

In ceea ce priveste educatia dorim sa fim aproape de tineri si sa ii ajutam pe cat posibil in construirea viitorului si carierei. Cea mai importanta actiune a noastra in aceasta directie este sponzorizarea evenimentului Olimpiadele Comunicarii, considerand ca sprijinul pe care il acordam studentilor si proiectelor pe care acestia le propun este esential in reusita lor.

Catalin Ignat va lauda din trei puncte de vedere: pe LinkedIn listeaza ca sunteti in primul rand proactiva, apoi o persoana care stie sa lucreze in echipa, si nu in ultimul rand, creativa. Ce ati adauga sau ati schimba la mini-portretul acesta?

Desi nu imi place sa vorbesc despre mine, am constatat in ceea ce priveste jobul meu pasiunea cu care tratez orice subiect si faptul ca ma dedic obtinerii unor rezultate optime. O alta constatare este faptul ca ma adaptez usor schimbarii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.