Setari Cookie-uri

Alina Bratu: Profit la maxim de moment!

Alina Bratu este una dintre acele femei superbe, a caror sarm este eclipsat numai de realizarile profesionale. Nu, nu este fotomodel, ci PR manager URBB Tuborg si coordonatoarea campaniei "Umbrela Verde", probabil cel mai important proiect de responsabilizare fata de mediu din tara noastra. Va invitam in urmatoarele randuri sa faceti cunostinta cu Alina Bratu in cadrul primului interviu dintr-un nou proiect Kudika ce isi propune ca in urmatoarele luni sa va prezinte mai multe femei de succes de la care putem invata si pe care le putem admira.

Cat din realizarile dv. credeti ca datorati experientei de a lucra la URBB - Tuborg & Carlsberg Romania? Considerati, in alte cuvinte, ca munca va defineste intr-o mare masura ca persoana?

Am inceput cariera acum mai mult de 9 ani in cadrul URBB – Tuborg Romania si in cadrul acestei companii am avut sansa sa ma dezvolt foarte mult. Piata berii si cea a bauturilor racoritoare sunt extrem de competitive si pentru a performa in acest cadru trebuie sa fii permanent conectat, atent la detalii si capabil sa reactionezi rapid. Acest ritm m-a ajutat sa ma dezvolt in cariera pe care am ales-o.

Pentru a fi un profesionist in domeniul comunicarii si pentru a dezvolta o cariera in aceasta directie presupune sa ai si sa dezvolti un set de valori personale, care se reflecta si in viata de zi cu zi. Nu stiu daca munca ma defineste ca persoana, insa pot spune ca domeniul comunicarii ma defineste ca stil de viata si ca jobul meu m-a modelat ca si persoana.

Am citit un interviu din vremea in care Mara avea doar un anisor si spuneati ca nu petreceti destul timp cu ea pentru a compensa timpul petrecut la serviciu. In cei patru ani care s-au scurs de atunci, sunteti multumita de cum ati reusit sa impacati viata de mama cu cea de profesionista la Tuborg?

Nu pot spune ca petrec suficient timp cu fetita mea, pentru ca este unul din acele capitole in care niciodata nu exista prea mult. Insa timpul pe care il petrecem impreuna este foarte intens, avem multe preocupari in comun si incercam sa profitam la maxim de momentele in care suntem impreuna.

Pentru cititoarele noastre care sunt inca in “focurile” scolii, ne puteti spune cand ati stiut care este domeniul in care vroiati sa lucrati? Ati stiut dintodeauna ca va doriti o cariera sau v-ati hotarat pe parcurs, la universitate poate, sau la master?

Aici este o poveste lunga am terminat facultatea de finante-banci, convinsa ca voi lucra in acest domeniu. Inca din timpul facultatii am avut oportunitatea de a lucra temporar pentru Tuborg si am apreciat extrem de mult colectivul si atmosfera din aceasta companie. Imediat dupa ce am terminat facultatea m-am angajat aici, in departamentul marketing unde am putut sa vad exact ce presupune fiecare pozitie si sa imi dau seama ce mi-ar placea sa fac mai departe. Domeniul comunicarii m-a atras inca de la inceput si am incercat sa aflu cat mai multe lucruri si sa ma implic direct in cat mai multe actiuni. Decizia finala sa continui in aceasta directie am luat-o si ca urmare a sfatului si indemnului lui Shachar Shaine, actualul presedinte URBB – Tuborg Romania, persoana care m-a incurajat sa imi dezvolt cariera in acest domeniu.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.