Setari Cookie-uri

Andreea Raicu: 'A contat sa fiu independenta'

Ca personalitate TV, Andreea Raicu a captivat publicul romanesc moderand emisiuni si promovand produse in fel si fel de reclame care i-au pus in valoare frumusetea. Acum, Andreea schimba macazul, luandu-si inima in dinti pentru a face una dintre dintre cele mai dificile tranzitii din cariera unei vedete: ea isi va incerca mana la actorie. Cu ocazia lansarii serialului Efect 30, unde o vom descoperi intr-unul din rolurile principale, i-am adresat intrebari legate de noile provocari de pe platou, dar si din viata ei personala, rugand-o sa va dezvaluie si cateva detalii despre povestea eroinei interpretate de ea. Pe ultima suta de metri inainte de mult-asteptata premiera, iata ce a avut Andreea de zis:

Ca personalitate TV, Andreea Raicu a captivat publicul romanesc moderand emisiuni si promovand produse in fel si fel de reclame care i-au pus in valoare frumusetea. Acum, Andreea schimba macazul, luandu-si inima in dinti pentru a face una dintre dintre cele mai dificile tranzitii din cariera unei vedete: ea isi va incerca mana la actorie. Cu ocazia lansarii serialului “Efect 30”, unde o vom descoperi intr-unul din rolurile principale, i-am adresat intrebari legate de noile provocari de pe platou, dar si din viata ei personala, rugand-o sa va dezvaluie si cateva detalii despre povestea eroinei interpretate de ea. Pe ultima suta de metri inainte de mult-asteptata premiera, iata ce a avut Andreea de zis:

In primul rand, o intrebare pe care orice fashionista o vrea elucidata: pe sfaturile cui te bazezi cand iti alegi vestimentatia? De exemplu, te-am vazut la intalnirea cu presa organizata de Nescafe, pentru lansarea espressorului Dolce Gusto, iar rochia ta albastra era superba!

Multumesc pentru compliment... Cele mai multe tinute pe care le port in aparitiile publice poarta semnatura Irina Schortter si, de asemenea, o buna parte a hainelor cu care apar in serial. Irina imi este extrem de draga si colaborarea noastra dureaza de ani buni, asa ca intre timp a ajuns sa ma cunoasca foarte bine, sa simta in ce tip de tinute ma simt confortabil, stie sa-mi puna in valoare atuurile fizice, asa ca este pentru mine mai mult decit un designer preferat. Tin cont de sugestiile ei si gasim impreuna solutii pentru tinutele pe care mi le creeaza. Sper insa ca nu-i voi dezamgi pe cei care asteapta un nume de stilist personal pentru ca nu am unul in acest moment. In urma cu citiva ani, cind am simtit nevoia unei schimbari de look, am apelat la serviciile unui specialist pentru ca am simtit nevoia unei priviri din afara, am vrut sa-mi creez o imagine unitara, iar acest lucru nu-l poate realiza decit cineva cu experienta in domeniu.

Cum stai cu timpul liber? Mai ai asa ceva, intre aparitii de promovare a serialului, sau a produselor tip Dolce Gusto, si lucrul pe platourile de filmare? Si, daca da, ce faci in momentele de respiro ca sa te relaxezi?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.