Setari Cookie-uri

Andreea Raicu: 'A contat sa fiu independenta'

Ca personalitate TV, Andreea Raicu a captivat publicul romanesc moderand emisiuni si promovand produse in fel si fel de reclame care i-au pus in valoare frumusetea. Acum, Andreea schimba macazul, luandu-si inima in dinti pentru a face una dintre dintre cele mai dificile tranzitii din cariera unei vedete: ea isi va incerca mana la actorie. Cu ocazia lansarii serialului Efect 30, unde o vom descoperi intr-unul din rolurile principale, i-am adresat intrebari legate de noile provocari de pe platou, dar si din viata ei personala, rugand-o sa va dezvaluie si cateva detalii despre povestea eroinei interpretate de ea. Pe ultima suta de metri inainte de mult-asteptata premiera, iata ce a avut Andreea de zis:

Ce ti-a placut cel mai mult si cel mai putin din experienta de pe platouri, unde te gasesti pentru prima oara in calitate de actrita si nu moderatoare?

Daca mi-ar fi povestit cineva acum cateva luni, inainte sa incep acest proiect, cum decurge o zi de filmare pentru un serial, as fi spus “oau!” in sensul cel mai bun al cuvintului. Acum, ca am trait live experienta, pot sa exclam “de doua ori oau!” a fost de-a dreptul ametitor la inceput, in primele zile. Totul se desfasura cu o viteza incredibila, zeci de oameni se puneau in miscare la un semn, se sincronizau perfect, fiecare stia exact ce trebuie sa faca, ca un angrenaj de mare precizie. Apoi tensiunea, alerta continua in care trebuie sa stea un actor, gata in orice secunda sa se adapteze unei replici schimbate de partener, unei situatii neprevazute. Atmosfera de pe un platou de filmare este impresionanta, mi-a placut la nebunie sa lucrez intr-o astfel de echipa. Ritmul in schimb m-a coplesit, a fost extrem de obositor si nu pot spune ca este cel mai de dorit stil de munca. Insa, asa se lucreaza in mod normal in film, iar eu am facut tot posibilul sa ma adaptez cit mai repede acestei maniere.

Fara sa dezvalui prea multe spoilere din serial, poti sa ne spui cu ce trasatura a personajului interpretat de tine te identifici? Si, ca veni vorba de spoilere, ai voie sa ne dai un mic preview in legatura cu ce gen de probleme va infrunta Andreea, tiza ta din serial?

Andreea este o femeie hotarata, dornica sa demonstreze, ambitioasa, o personalitate care vrea sa-si cistige independenta. De aceea si problemele cu care se confrunta sint legate de cariera, de evolutia sa profesionala pe care o ia pe cont propriu. Din acest punct de vedere ma aseman cu ea, pentru mine totdeauna a contat sa fiu independenta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.