Setari Cookie-uri

Andreea Raicu: 'A contat sa fiu independenta'

Ca personalitate TV, Andreea Raicu a captivat publicul romanesc moderand emisiuni si promovand produse in fel si fel de reclame care i-au pus in valoare frumusetea. Acum, Andreea schimba macazul, luandu-si inima in dinti pentru a face una dintre dintre cele mai dificile tranzitii din cariera unei vedete: ea isi va incerca mana la actorie. Cu ocazia lansarii serialului Efect 30, unde o vom descoperi intr-unul din rolurile principale, i-am adresat intrebari legate de noile provocari de pe platou, dar si din viata ei personala, rugand-o sa va dezvaluie si cateva detalii despre povestea eroinei interpretate de ea. Pe ultima suta de metri inainte de mult-asteptata premiera, iata ce a avut Andreea de zis:

Din materialele promotionale pentru “Efect 30” reiese ca serialul va avea in prim-plan relatiile amoroase ale personajelor principale. Pe tine acest aspect te-a pus vreodata in dificultate? Ti-ai pus vreodata problema de a renunta la cariera in favoarea unei dedicari complete vietii personale?

Aceasta este de fapt dilema personajului meu. Andreea are de 8 ani o relatie de dragoste cu un barbat foarte protector care, intimplator, ajunge seful ei si un factor de decizie in privinta carierei sale. Andreea isi doreste sa ajunga redactor-sef, insa prin propriile forte, in timp ce iubitul o vede mai degraba casatorita cu el, lasind cariera pe plan secund. Pentru a-si implini visul, ea este dispusa sa renunte la multe lucruri; asta imi place la personajul meu – incearca sa-si cistige independenta. Acum, ca sa revin la mine si la propria mea alegere, daca as fi fost pusa in locul personajului pe care il interpretez, as fi reactionat la fel. In ceea ce priveste viata mea reala, acum n-as renunta la cariera definitiv, ceea ce nu inseamna ca nu pretuiesc ideea de familie si ca nu imi doresc una. Doar ca eu cred in echilibru si sint sigura ca, pusa intr-o asemenea situatie, as gasi o cale de mijloc. Asta, revin, daca ne referim la momentul actual din viata mea. Peste o vreme, nu stiu, poate ca daca as ajunge sa-mi implinesc toate visele profesionale, as putea sa ma dedic total vietii de familie.

Cum te-ai inteles cu regizorul Jacob Goldwasser si cu restul distributiei? Exista vreo legatura de prietenie formata pe platou pe care o vei continua si dupa incheierea filmarilor?

Din fericire, pentru mine, o novice in ale actoriei, am avut ocazia de a intilni pe platourile de filmare de la “Efect 30” niste oameni extraordinari, care m-au sustinut, m-au incurajat si mi-au dat o fantastica incredere in mine. Pe regizor l-am cunoscut cu mult inainte de a incepe filmarile, in ziua in care am dat proba pentru acest rol. Eram destul de circumspecta in privinta implicarii mele intr-un proiect de actorie, venisem sa dau proba mai mult pentru ca insistasera colegii de la Prima. Discutia pe care am avut-o cu Jacob mi-a schimbat perspectiva asupra posibilitatii de a ma lansa in aceasta provocare. Am inceput s-o iau in calcul in momentul in care regizorul m-a convins ca pot face fata rolului, explicindu-mi detalii despre munca de pe platoul de filmare al unui serial tv. Lumea pe care o descria el m-a prins, totul mi s-a parut foarte interesant, am inceput sa vad o groaza de oportunitati de a ma perfectiona. Si acum pot spune ca avea dreptate!




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.