Setari Cookie-uri

Andreea Raicu: 'A contat sa fiu independenta'

Ca personalitate TV, Andreea Raicu a captivat publicul romanesc moderand emisiuni si promovand produse in fel si fel de reclame care i-au pus in valoare frumusetea. Acum, Andreea schimba macazul, luandu-si inima in dinti pentru a face una dintre dintre cele mai dificile tranzitii din cariera unei vedete: ea isi va incerca mana la actorie. Cu ocazia lansarii serialului Efect 30, unde o vom descoperi intr-unul din rolurile principale, i-am adresat intrebari legate de noile provocari de pe platou, dar si din viata ei personala, rugand-o sa va dezvaluie si cateva detalii despre povestea eroinei interpretate de ea. Pe ultima suta de metri inainte de mult-asteptata premiera, iata ce a avut Andreea de zis:


Timp liber? Ce-i aia? Glumesc, dar ultimile luni chiar au fost extrem de solicitante. Pregatirile si filmarile pentru “Efect 30” mi-au ocupat aproape tot timpul. Asa ca, atunci cand spuneam ca am o agenda aglomerata, nici nu banuiam ce inseamna asta de fapt. Televiziunea, desi ma solicita foarte tare, imi dadea totusi posibilitatea sa-mi organizez mult mai bine programul. Acum, filmarile au durat si 3-4 zile la rind, cu pauze de 7-8 ore in care singurul lucru pe care mai puteam sa-l fac era sa dorm. Asa ca, mi-au ramas foarte putine momente de respiro si pe acestea am preferat sa le petrec alaturi de mama.

Te-ai angajat acum trei ani la o mare provocare pe plan personal – sa ai grija de micuta Maria – si stiu, din alte interviuri de-ale tale, ca esti multumita de cum a evoluat relatia voastra. Care este cel mai frumos lucru pe care l-a adus fetita in viata ta?

Sunt multe lucruri frumoase pe care le-am descoperit prin Maria. Am satisfactia ca am reusit sa-i ofer o alta imagine a lumii decit ceea ce cunostea ea, ca am putut sa o fac sa se simta iubita, apreciata, importanta. Faptul ca Maria stie ca exista multe lucruri bune in viata asta si ca prezenta ei inseamna atit de mult pentru alti oameni este foarte important pentru viitorul ei. Stiu ca are sanse egale cu alti copii si o voi sprijini in continuare sa inteleaga ca de la un anumit punct incolo va depinde de ea sa-si constuiasca un drum pe care sa fie mindra ca merge. Maria m-a responsabilizat foarte mult. Cind iti dai cuvintul unui copil nu poti sa nu ti-l respecti! Am inteles cit de important este ca atunci cind ai in preajma un copil sa-l tratezi ca de la egal la egal, fara sa-i subestimezi capacitatea de a intelege lucruri, nevoia de informatie pertinenta, dar, in egala masura, nevoia de afectiune.

Cum crezi ca va fi primit de public serialul “Efect 30”, al carui debut e programat cat de curand? Te astepti la o audienta de nisa, formata din femei de cvasi-30 de ani, sau una mai pestrita?

Sper ca telespectatorilor sa le placa si am toate motivele sa cred ca serialul va avea succes. Scenariul este suculent – sunt tratate subiecte inspirate din viata capitalei, probleme specifice femeilor de cariera din tara noastra – actorii sint foarte carismatici si personajele pe care le creaza sigur vor incanta publicul. In nici un caz nu este un serial care se adreseaza unei niste. Nu este un serial despre moda, nici o copie dupa “Sex and The City”, este mai degraba o radiografie a societatii in care traim, facuta prin intermediul a patru prietene din medii familiare marelui public. Si nu este un serial doar pentru femei de 30 de ani; problemele cu care se confrunta protagonistele sunt general-valabile.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.