Va spuneam ieri ca Serban Huidu a fost implicat intr-un accident rutier destul de grav, care s-a soldat cu trei morti.

Ei bine, iata ca “vulturii” profita de situatie si incep sa apara. Este cunoscut faptul ca Oana Zavoranu si carcotasul erau intr-un conflict continuu, ambii aducand declaratii ofensatoare la adresa celuilalt. De data aceasta este randul Oanei sa iasa la “vanatoare” si sa spuna tot ce are pe suflet legat de accidentul produs:

“Este a doua oara cand sunt invadata de telefoane de la ziaristi cu privire la ce <> a mai facut acest nefericit care salasluieste inca printre noi si pana mai ieri batjocorea lumea. Mi-am zis parerea si ati facut bloguri peste bloguri ca sa il aparati. Sa vedem daca ma veti contrazice si acum cand doi oameni au murit doar pentru ca el traieste.

Raman la pozitia mea: este vremea sa dispara acest individ care nu foloseste la nimic bun, doar mai ataca, injura, balacareste si omoara la propriu oameni nevinovati. Mi-e sila, dreptate divina, asa se cheama cosmarul pe care trebuie sa-l indure asta. Condoleante sincere familiei indoliate.” a scris Oana pe pagina personala de Facebook. Update: Serban Huidu le-a trimis un mesaj colegilor de la Prima TV in care vorbeste despre cele intamplate. Citeste mesajul pe 9AM.ro

foto main: bedya Shutterstock

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: