Setari Cookie-uri

Foto: Ea este Beyonce a Romaniei

Romania are si ea o "Beyonce".

Romania are si ea o "Beyonce".

Este vorba de Veronika, fosta componenta a trupei Wassabi, care este considerata de prietenii apropiati sosia lui Beyonce. Artista a revenit pe piata muzicala romaneasca intr-un nou proiect, alaturi de Julian M (fost component al trupei Morandi) si cu o schimbare radicala de look, coafura afro a Veronikai facand ca aceasta comparatie cu Beyonce sa nu fie una intamplatoare.

Dupa ce mi-au vazut noile fotografii, toti prietenii mei mi-au spus ca arat exact ca Beyonce in ultimul ei clip. Pana si lumea prin cluburi imi spune ca asemanarea cu Beyonce este foarte mare”, declara, amuzata, Veronika.

Intamplarea face ca Veronika sa se numere printre fanii infocati ai lui Beyonce, aceasta luand parte la concertul pe care artista americana l-a sustinut la Cluj, in urma cu patru ani.

Atunci, Beyonce mi-a spus ca sunt cool. Eram in primul rand, dansam si ii cantam piesele, iar la un moment dat Beyonce s-a uitat la mine si mi-a spus: <Girl, you are cool>. Am fost in al noualea cer”, povesteste Veronika.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.