Setari Cookie-uri

Cum a slabit 6 kilograme in 10 zile?

S-a luat dupa Beyonce! Actrita si regizoarea filmului Dora a tinut o cura de slabire si detoxifiere cu lamaie!

S-a luat dupa Beyonce! Actrita si regizoarea filmului Dora a tinut o cura de slabire si detoxifiere cu lamaie!

Pentru ca in ultima vreme a luat cateva kilograme in plus din cauza faptului ca nu s-a putut abtine de la mancare, fiind stresata cu organizarea petrecerii pentru ziua sa de nastere, dar si cu finalizarea filmului Dora, Delia Antal a luat masuri! Actrita si regizoarea a recurs din nou la o dieta binecunoscuta de vedetele de la Hollywood, tinuta si de cantareata Beyonce. Este vorba despre o cura de slabire si detoxifiere pe baza de suc natural de lamaie.

Am slabit 6 kilograme in 10 zile, cu o cura de slabire si detoxifiere pe care am luat-o de pe net, se numeste "Master cleanse or Lemon Detox Diet", preferata vedetelor de la Hollywood. Perioada minima pentru rezultate spectaculoase este de 10 zile, iar dieta este pe baza de suc natural de lamaie”, povesteste Delia Antal.

Aceasta cura este foarte stricta! Seara inainte de culcare, bei un ceai digestiv fara cafeina, dimineata - un litru de apa calduta cu sare de mare, apoi un cocktail, il numesc eu, o combinatie de apa plata din sticla de sticla, 2 lamai stoarse, sirop de artar, picaturi de ardei iute sau praf, dupa gust.

Ardeiul iute este foarte bun pentru ca arde mult mai rapid caloriile si iti da si energie
”, mai spune Delia, care recunoaste ca a cam trisat la capitolul sala, caci nu a avut rabdare sa faca in fiecare zi cate o ora de exercitii fizice. Aceasta cura de slabire si detoxifiere este recomandata sa fie tinuta o data la sase luni.

Delia Antal
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.