Setari Cookie-uri

Video: Ce a determinat-o pe Adele sa slabeasca?

Adele parea femeia perfecta.

Adele parea femeia perfecta.

A fost parasita de iubit, insa a reusit sa se razbune pe el prin piesele realizate, si-a gasit o noua dragoste, spunea ca se simte bine in pielea sa si parea ca are incredere in propria persoana. Asta pana cand Karl Lagerfeld a jignit-o, numind-o grasuta. Ce-i drept, designerul a spus un adevar. Adele este o femeie grasuta, dar asta nu inseamna ca nu este frumoasa. Chiar si revista Vogue a avut-o pe coperta, iar acest lucru este urias pentru lumea modei deoarece reprezentantii Vogue promovau anorexia, alegand doar modele silfide.

Imediat cum a auzit declaratia lui Karl, Adele si-a pus ambitia si s-a apucat de slabit. Cantareata a renuntat la carne, alegand in schimb un regim alimentar bazat numai pe fructe si legume si a inceput sa alerge in fiecare dimineata alaturi de iubitul sau.

Intr-un interviu mai vechi, Adele a declarat:

Citește și:

Iubesc mancarea si urasc sportul. Nu am timp sa merg la sala. Nu vreau sa fiu pe coperta revistelor Playboy sau Vogue. Vreau sa fiu pe coperta revistelor Rolling Stone sau Q. Nu sunt un trend-setter… Sunt o cantareata… As prefera sa cantaresc o tona si sa fac un album minunat decat sa arat ca Nicole Richie si sa fac un album groaznic. Scopul meu in viata este sa nu fiu niciodata piele si os.”, a spus Adele.

Ce s-a intamplat cu acea femeie? Unde a disparut pofta de mancare si dorinta de a fi diferita?

Sursa foto prima pagina: Northfoto.com

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.