Oana Zavoranu iese la inaintare. Vedeta nu suporta sa vada ca Pepe este fericit, asa ca pune paie pe foc pentru un scandal de proportii. „Pepe nu-si doreste puradelul cu Pastrama. Se vede in ochii lui. A lasat-o bortoasa din greseala.”, a declarat Oana Zavoranu informeaza Libertatea.

Bat clopotele de nunta. Andrei Iordache, fiul lui Botezatu, i-a oferit inelul de logodna iubitei sale. „Sunt un romantic incurabil. Inca nu m-am insurat. Este un inel, nu stiu daca este chiar de logodna, dar este un gest sincer, din suflet, cu dragoste. Eu acum sunt indragostit.”, a declarat acesta informeaza Cancan.

Alexandra Stan nu uita de unde a plecat. Vedeta se afla intr-o continua ascensiune internationala, insa in timpul liber ramane aceeasi fata modesta, de la tara. Cantareata locuieste in comuna Valu lui Traian, intr-o casa taraneasca, fara gaze si canalizare, informeaza Cancan.

Cristina Spatar este din nou mama. Cantareata a nascut in aceasta dimineata o fetita. „Sunt extrem de fericita! Desi fetita a venit pe lume inainte de termen, este extrem de sanatoasa si vioaie.”, a declarat vedeta informeaza Ring. Cristina mai are un baietel, Albert, in varsta de trei ani.

Mila Kunis, noua fata Dior. Vedeta apare intr-un pictorial in care promoveaza noua linie de posete pentru umar. Click aici pentru a vedea fotografiile.

Naomi Campbell, perfecta la 41 de ani. Top modelul a fost surprins de paparazzi la plaja, unde se relaxa alaturi de iubitul sau, miliardarul rus Vladislav Doronin, informeaza DailyMail. Naomi purta un costum de baie din doua piese negru, care ii scotea in evidenta formele perfecte. Click aici pentru a vedea fotografiile.

Face istorie! David Beckham este primul barbat care va aparea singur (fara nicio prezenta feminina) pe coperta revistei Elle, editia britanica, informeaza Click. Sigur Victoria este foarte mandra de el.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: