Andreea Banica este femeie de casa. Cantareata a postat pe Facebook o fotografie in timp ce era la piata . „La piata. Sunt innebunita dupa ridichi.”, a scris solista, informeaza Click. La pantalonii de trening si adidasi, Andreea a ales sa asorteze o gentuta Louis Vuitton, doar este o diva ce se respecta, nu?

Fiica lui Whitney Houston o ia ca exemplu pe mama sa. Tanara apare intr-o captura scoasa dintr-un clip realizat in martie 2011, in care trage un fum dintr-un bong, informeaza DailyMail. Se pare ca Bobbi Kristina incearca doar sa atraga atentia producatorilor de reality show-uri, ea dorindu-si cu disperare sa aiba propriul show tv.

Bianca Dragusanu se pregateste de nunta. Se pare ca vedeta deja si-a facut planurile pentru casatoria cu Adi Cristea. Chiar daca nu se grabeste, Bianca stie ce isi doreste si cum vrea sa se marite, informeaza Cancan.

Mr Big s-a casatorit. Actorul Chris Noth, devenit cunoscut in intreaga lume pentru rolul sau din Sex and The City, s-a insurat cu iubita sa, Tara Wilson, in Hawaii. Ceremonia a avut loc pe plaja Makena, in fata a doar 10 persoane, fiul cuplului, Orion, fiind cavalerul de onoare, informeaza DailyMail.

A inceput razboiul intre Seal si Heidi Klum. Cei doi se bat pentru custodia copiiilor si se pare ca niciunul nu vrea sa cedeze. Heidi a solicitat custodia principala a copiiilor, cerand ca fostul sau sot sa primeasca doar drept de vizita, informeaza Libertatea.

Featured foto by yurakrasil via Shutterstock

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: