Setari Cookie-uri

Foto: El este cel mai bine platit actor de la Hollywood

Ghicesti despre cine este vorba?

Revista Forbes a publicat marti un top 100 al celor mai bine platiti actori de la Hollywood. Ocupantul primului loc a avut venituri de peste doua ori mai mari decat ocupantul locului al doilea, informeaza Mediafax.

Tom Cruise a revenit in fruntea acestui top anual gratie celui mai nou film din franciza "Misiune: Imposibila", lansat recent pe marile ecrane.

Actorul american, care a implinit varsta de 50 de ani tot marti, a carui viata personala este afectata in aceasta perioada de divortul de Katie Holmes, a castigat 75 de milioane de dolari in perioada 1 mai 2011 - 1 mai 2012, au anuntat editorii revistei Forbes.

Fostul lider de anul trecut, actorul Leonardo DiCaprio, in varsta de 37 de ani, ocupa locul al doilea, la egalitate cu Adam Sandler, in varsta de 45 de ani, cu venituri de 37 de milioane de dolari fiecare.

Fostul luptator de wrestling profesionist Dwayne "The Rock" Johnson, in varsta de 40 de ani, ocupa locul al patrulea, cu venituri de 36 de milioane de dolari, gratie mai ales rolului sau din cel mai recent film din seria "Fast Five", ce a avut incasari totale de 626 de milioane de dolari.

Citește și:

Pe locul al cincilea se afla actorul de comedie Ben Stiller, cu 33 de milioane de dolari, gratie rolului din franciza de animatie "Madagascar".

Pe locurile urmatoare s-au clasat, in ordine, actorii Sacha Baron Cohen (30 milioane de dolari), Johnny Depp (30 milioane de dolari), Will Smith (30 milioane de dolari), Mark Wahlberg (27 milioane de dolari), Taylor Lautner (26,5 milioane de dolari) si Robert Pattinson (26,5 milioane de dolari).

Tom Cruise

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.