Cantareata americana Pink a declarat, intr-un interviu, ca fiica ei in varsta de 13 luni are capacitati paranormale si poate sa comunice cu spiritele unor persoane decedate, informeaza Mediafax.

Pink si sotul ei Carey Hart au impreuna o fiica, Willow, in varsta de 13 luni. Cantareata americana, in varsta de 32 de ani, crede cu tarie in faptul ca bebelusii au o legatura puternica cu lumea spirituala si este convinsa ca Willow a "vazut" spiritele unor persoane decedate, de mai multe ori in ultimele luni, informeaza music-news.com.

"Da, absolut! Ea vede spirite tot timpul. Cred ca ei (bebelusii) pot sa vada spirite, iar Willow a incercat sa ofere biscuitul ei unei entitati care se afla chiar in fata ei, spre care radea, de mai multe ori in ultimele sase luni", a declarat artista americana intr-un interviu acordat in emisiunea radiofonica "Kyle and Jackie O" din Australia.

"Willow se descurca bine cand vine vorba sa imparta ceva cu ceilalti, dar daca unul dintre copii nu vrea sa ia jucaria pe care ea i-o ofera, atunci ea il bate in cap pe acel copil cu jucaria respectiva. E o persoana care imparte cu agresivitate", a mai spus cantareata.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: