Setari Cookie-uri

Video: Totul despre cel mai controversat divort de la Hollywood

Ce indura Katie Holmes pentru a se desparti de Tom Cruise?

Probabil ca actrita Katie Holmes blesteama ziua in care a acceptat cererea in casatorie a lui Tom Cruise. Divortul celor doi este departe de a se incheia. Scandalul abia acum incepe. Chiar daca avocatii lui Katie au declarat ca fetita ramane la Katie si divortul va fi semnat cat mai curand, se pare ca intre fostul cuplu exista o tensiune incredibila.

Biserica Scientologica (religia majoritatii vedetelor de la Hollywood) nu este deloc multumita de decizia actritei de a il parasi pe Tom Cruise si face tot posibilul sa o intimideze. Mai nou se vorbeste despre adepti inarmati care stau pe urmele lui Katie si o urmaresc pe aceasta 24 din 24 de ore. Insa se pare ca vedeta nu se lasa asa de usor influentata. Ea s-a mutat din locuinta lui Tom Cruise intr-un apartament din New York.

Acum cateva zile Katie Holmes a renuntat la scientologie, convertindu-se la catolicism. Acest lucru l-a pus pe jar pe fostul sau sot, Tom fiind un mare adept al Bisericii Scientologice. Potrivit DailyMail, Cruise face tot posibilul sa o introduca si pe fiica sa, Suri, in aceasta practica extrem de controversata.

Citește și:

“Tom va face tot posibilul pentru a castiga aceasta lupta. El vrea cu orice pret ca Suri sa iubeasca Biserica Scientologica la fel de mult ca si el si incearca din rasputeri sa o invete tot ce stie. Casa, masinile, banii din banca. Totul valoreaza 25 de milioane de dolari, insa el a spus ca este dispus sa cheltuiasca tot, pana la ultimul banut, pentru a o avea pe Suri cu el.”, a declarat o sursa.

http://worker.contentchannel.ro/frontend/embedpreview/11284

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.