Nici nu a nascut bine ca s-a si plictisit sa stea acasa. Actrita Uma Thurman a iesit cu fetita ei in public la numai o zi de la nastere, informeaza Click. Vedeta, in varsta de 42 de ani, a fost vazuta la o cafenea din New York cu fetita ei in brate. Click aici pentru a vedea fotografia.

Catalin Botezatu, la spital. Creatorul de moda a ajuns de urgenta la Spitalul Floreasca din Capitala de doua ori de la inceputul saptamanii. “S-a imbolnavit din cauza aerului conditionat. In noaptea de luni spre marti a fost tinut pe perfuzii, apoi externat, dar i s-a facut iar rau.”, a declarat o sursa, informeaza Libertatea.

Bianca Dragusanu si Cristea s-au despartit. Potrivit surselor din anturajul celor doi, roscata si iubitul sau au hotarat sa incheie relatia lor de dragoste dupa o cearta apriga, informeaza Click. “Au discutii aprinse, se cearta mereu. Cea mai urata cearta dintre ei s-a consumat acum cateva saptamani. Bianca il cauta disperata pe Cristea prin oras. El nu a vrut sa o vada, nu stiu ce s-a intamplat intrei ei, dar spunea ca vrea sa scape de ea. S-a distrat toata noaptea intr-un club, iar cand a auzit ca Bianca a aflat unde e, a fugit.”, a declarat un prieten.

Trupa No Doubt s-a reunit pentru un nou album. Gwen Stefani si baietii au lansat de curand un nou videoclip. Piesa promovata se numeste Settle Down si este primul single lansat dupa o pauza de cativa ani buni.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: