Cantareata are un succes incredibil: aceasta sustine concerte in fiecare colt al lumii si are milioane de fani care vin special pentru a ii auzi piesele. Spectacole, sedinte foto, concerte, interviuri… de unde mai are timp si pentru viata sa personala?

Dar se pare ca nu este atat de dificil sa fii Inna: cantareata reuseste sa isi faca timp si pentru ea. Intr-un mic interviu, aceasta a vorbit despre cum reuseste sa se ascunda de paparazzi, despre iubitul misterios din viata ei si despre cum a fost cand a sarutat o femeie.

www_server_root = 'https://worker.contentchannel.ro/player'; if(typeof flowplayer == 'undefined') { document.write(''); document.write(''); } var domain = document.domain; var domain_split = domain.split('.'); var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + "." + domain_split[domain_split.length-1]; document.write(unescape("%3Cscript src='https://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/22c8cd14c030303f9e6d6b3825b2201e/"+ cHannel_domain +"' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: