Teo Trandafir, o femeie fericita. “Viata alaturi de Constantin e o sarbatoare continua, descoperim, ne bucuram de ce gasim unul in sufletul celuilalt, unul in viata celuilalt. Gandim cam la fel, asta ne face sa si zambim uneori.. E un om emotionant, de a carui parere tin seama in mod special, e intotdeauna sincer si crede cu tarie in adevar.”, a declarat vedeta pentru Click.

Este oficial: Sotia inselata si-a iertat barbatul. Potrivit TheSuperficial, Liberty Ross, sotia regizorului Rupert Sanders, l-a iertat pe acesta pentru faptul ca a inselat-o cu Kristen Stewart. “Liberty l-a iertat pe Rupert. Acestia au inceput sa faca terapie de cuplu peste a trece complet peste aceasta problema. Liberty vrea sa inteleaga de ce a fost inselata si face tot posibilul pentru a il convinge pe Rupert ca a fost o greseala imensa, pe care nu o va mai repeta niciodata.”, a declarat o sursa.

Madonna sustine comunitatea gay. “Comunitatea gay, homosexualii, au aceleasi drepturi… de a trai in demnitate, respect si cu iubire. Arata-ti dragostea si stima pentru comunitatea gay.”, a spus cantareata in timpul concertului sau sustinut la Sankt Petersburk, Rusia, informeaza Click.

Jaden Smith, baiatul lui Will Smith, a lansat videoclipul piesei Pumped Up Kicks. Cum vi se pare melodia?

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: