Setari Cookie-uri

Andreea Balan si Animal X vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Nick de la N&D regreta ca a ajutat-o pe Delia in cariera: “Nu va mai exista niciodata o colaborare cu ea. Pe Delia nu a interesat-o proiectul N&D, a fost vorba de imagine si atat. Din constatarile mele, i-am acordat prea multa atentie. Pot oricand, dar fara Delia. Am bagat-o prea mult in seama, trebuia sa merg pe alta idee. Daca nu existam eu, nu exista Delia!”, adeclarat Nick, informeaza Click.

Care este secretul siluetei Andreei Balan? Mananca tot ce poate! “Nu iau pastile de slabit si nu voi lua niciodata, deoarece nu cred in efectul lor! Cred doar in regimul alimentar sanatos si in dans. Nu mananc la ore fixe din cauza programului haotic, dar am grija mereu sa mananc sanatos, fara prajeli si fara grasimi. Mananc orice poftesc, la orice ora, dar totul cu limite si bineinteles ca ma hidratez mult.”, a declarat cantareata informeaza Ring.

Citește și:

Anda Adam, copia fidela a Gagutei. Si declara ca nu fura… Lady Gaga nu doar ca este o inspiratie pentru Anda Adam, ci aceasta reprezinta sursa de la care copiaza tot ce poate. Aseara cantareata a fost prezenta la show-ul sustinut de Mamica Monstrilor, la care a purtat clasica fundita realizata din par! Sincer, nu prea i-a iesit.

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.