Peste 35.000 de spectatori au fost prezenti aseara in Piata Constitutiei pentru a fi martori la Revolutia Gaga: cantareata a sustinut un show incendiar, care nu va fi uitat foarte repede.

Am ajuns la concert exact cu 5 minute inainte de a urca Gaguta pe scena, asa ca nu prea stiu care a fost atmosfera inainte de asta (am inteles ca au cantat The Darkness si Lady Starlight). Galagia a inceput pe la ora 20:45, cand muzica a inceput sa bubuie in boxe si castelul medieval de pe scena s-a desfacut in doua. Mamica Monstrilor si-a facut intrarea costumata ca o regina, calare pe un cal, alaturi de intreaga sa echipa de dansatori.

Scena enorma a fost locul ei de joaca: vedeta a interpretat hituri precum Born this Way, Alejandro, Marry The Night, Just Dance, Bad Romance si Judah. Gaga a schimbat peste 10 tinute spectaculoase, printre care s-a numarat si replica faimoasei rochii din carne. Ce-i drept, fashion-ul chiar este viata ei!

Am fost martori la nasterea cantaretei, cand a iesit dintr-un uter gigantic, la o casatorie intre gay, ce s-a terminat cu moartea mirelui si la alte momente speciale, pline de energie. Din cauza topaielii, artistei i s-a facut rau si a fugit de pe scena pentru 2-3 minute, insa s-a intors cu o tiara pe cap si a inceput sa cante la un pian amplasat pe o motocicleta, care avea steagul Romaniei la spate:

“M-am dus in culise pentru ca am vomitat. Nu am vrut sa vedeti asta. Mi se intampla destul de des. Daca mergeti in culise, veti da peste multa voma a la Gaga acolo.”, a spus cantareata.

“Nu sunt extraterestru, nu sunt om, nu sunt femeie, nu sunt barbat, nu sunt o creatie a guvernului vostru. Sunt tot ce iubiti si urati la voi. Sunt privilegiata si fericita sa fiu aici cu voi. Toti au fost atat de draguti cu mine, asa ca o sa dansez si o sa cant de o sa imi rup fundul in aceste doua ore.”, a declarat Gaga.

A fost un concert extraordinar, un show de exceptie sustinut de o cantareata care a reusit in trei ani ceea ce multi artisti nu reusesc intr-o viata. Nu sunt fan Lady Gaga, insa o apreciez pentru faptul ca stie ce vrea, are ambitie si face tot posibilul pentru a schimba mentalitatea oamenilor

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: