Dani Otil nu este tipul care sa apara prea des pe copertile revistelor. Matinalul a facut valuri cu ultima sa aparitie, el pozand fara inhibitii la bustul gol, in asa fel incat sa vada si admiratoarele ce patratele pipaie acasa iubita lui, Mihaela Radulescu.

Dani Otil a evoluat de la an la an, iar carcotasii sustin ca meritul este doar al iubitei lui, Mihaela Radulescu care a reusit sa faca, din pustiul de 28 de ani care era atunci cand s-au cunoscut, un barbat in toata regula. Pasiunea lui Otil pentru sporturi extreme a devenit, in timp, si a Mihaelei care nu rareori l-a insotit la diferite concursuri de enduro. Pentru a face sporturi extreme ai nevoie insa si de foarte mult antrenament.

„Am acceptat propunerea Men's Health pentru ca numarul e dedicat sportului extrem. Nu e un numar numai despre patratele. Eu fac doar antrenament complementar la sala pentru curse, asa ca nu am pretentii de bodybuilder. Dincolo de coperta, in interior se gasesc lucruri interesante pentru cei care vor sa depaseasca faza de sport cu mingea, miercuri seara, cu bere dupa, alaturi de colegii din banca", a scris el, pe blogul personal.

Click aici pentru a vedea fotografiile.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: