Setari Cookie-uri

Foto: El este cel mai iubit Print din lume

Stii despre cine este vorba?

Nu stiu daca va dati seama cat de grava este situatia lui Harry. Membru al Casei Regale, posibil mostenitor al tronului… si apari gol pusca, beat, si cu o tipa langa tine care sa iti acopere “bijuteriile regale”. Persoanele de sange albastru au o viata extrem de stricta si chiar si intre ei sunt destul de rezervati. Intotdeauna politicosi, amabili si cu o eleganta desavarsita.

Ei bine iata ca Printul Harry este exact contrariul. Si pentru ca are si el fanii lui, acestia au decis sa il ajute.
Peste 14.000 de persoane au aderat, in ultimele zile, la grupul format pe Facebook "Sustineti-l pe printul Harry cu un salut in pielea goala" si zeci de oameni au postat poze cu nudurile lor, in semn de simpatie fata de acesta, fotografiat gol in urma cu zece zile, intr-un hotel din Las Vegas, informeaza Mediafax.

Potrivit AFP, care citeaza presa britanica, creatorul grupului este un fost militar in varsta de 28 de ani, care, initial, le-a cerut fostilor si actualilor membri ai armatei britanice sa pozeze nud, pastrand o minima decenta, in semn de sustinere pentru printul Harry. Printul este pilot de elicopter in armata britanica.
Grupul a fost deschis tuturor utilizatorilor de Facebook si numarul celor care au aderat a crescut treptat.

Citește și:

Initiativa beneficiaza si de un site, www.salute4harry.co.uk, si de contul de Twitter Salute4Harry. Pe Facebook au fost postate zeci de fotografii cu barbati, femei si copii, din numeroase tari, mai mult sau mai putin imbracati, ascunzandu-si zonele intime cu diverse lucruri, de multe ori cu drapele britanice.

The Sun - singurul cotidian britanic care a publicat pozele cu printul Harry, in ciuda unei solicitari venite din partea casei regale in care presa era rugata sa se abtina - a publicat si el o fotografie cu aproximativ 20 de barbati, care ar fi militari mobilizati in Afganistan, salutand cu mana dreapta si acoperindu-si sexul cu stanga sau cu arma din dotare.

Foto prima pagina by Lightspring via Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.