Lectia de stil cu Inna. Cantareata a postat o fotografie pe profilul sau de Facebook, in care isi arata outfit-ul: colanti cu imprimeu leopard, boots si o bluzita cu abdomenul la vedere. Cum vi se pare combinatia?

Bucurie mare in familia Clejanilor. Dupa 2 incercari esuate, Margherita a luat examenul de bacalaureat. Si pentru ca a fost fata constiincioasa, parintii s-au gandit ca cel mai bine ar fi sa o rasplateasca, facandu-i cadou o masina luxoasa, informeaza Click. Domnisoara manelista isi doreste sa mearga mai departe, pregatindu-se pentru o facultate de management pentru ca isi doreste sa devina o femeie de afaceri.

Adriana Bahmuteanu continua circul. Vedeta de televiziune sustine ca Prigoana a batut-o. “Am plecat de acasa de prea mult rau. M-a lovit si cu palma, si cu vorba. Pe cel mic, Eduard n-avea cum sa-l bata, dar pe Maximus l-a batut. Copilul are nevoie de terapie la un psiholog, ii este frica de tatal lui. Acum suntem linistiti si copiii nu plang dupa tatal lor.”, a declarat Bahmu la Acces Direct, informeaza Click.

Baietii de la Alb Negru revin cu un nou videoclip. Piesa se numeste Mi-e sete de tine si este in colaborare cu Raflo & Rares:

Featured foto by NicoElNino via Shutterstock

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: