Setari Cookie-uri

Tinute alb-negru care te scot din anonimat

Tinutele alb-negru pot fi o polita de asigurare ca de fiecare data cand iesi din casa, fie ca mergi la birou, vizitezi un muzeu, sau te plimbi, sa arati impecabil din cap pana in picioare! Nu stii niciodata ce se iveste pe drum sau de-a lungul zilei, asa ca nu te lasa luata prin surprindere.

Daca timpul nu este la dispozitia ta, sau pur si simplu iti este teama sa combini articole vestimentare de diferite culori, pentru ca nu esti sigura pe tine, pastreaza in dulap cateva hainute albe si negre. Poti gandi diverse combinatii vestimentare in nonculori, fiind poate cea mai usoara si rapida metoda de a te remarca, chiar si cand nu ai cunostinte vaste in ceea ce priveste moda.

Noi am cautat prin online si am gasit prin magazine diverse propuneri de imbracaminte pentru tinute alb-negru care, daca sunt asortate cu bun gust, vor arata minunat. Plus ca nu trebuie sa exagerezi cu absolut nimic - cu accesorii sau alte ornamente - pentru ca faptul ca ai ales simplitatea este suficient sa te prezinti minunat.

Citeste despre:

👉 Tinuta alb-negru office: o aparitie eleganta la birou

👉 Tinuta alb-negru casual: un look simplu si de efect

Citește și:

👉 Combinatii de haine in alb si negru cu rafinament

👉 Tinuta lejera si cocheta in alb si negru de purtat in parc

👉 Fii puternica cu tinuta lejera alb-negru numai buna de un concert!

Tinuta alb-negru office: o aparitie eleganta la birou

Daca ziua la locul de munca se anunta a fi una cu sedinte si intalniri, da dovada de profesionalism si respect printr-o tinuta alb-negru. Nu e doar simpla, minimalista, dar prin piesele alese se poate pastra foarte moderna si niciodata in risc de demodare.

Sunt diverse combinatii de haine alb-negru pe care sa le faci. Noi am ales sa punem impreuna un costum alb, unul format dintr-un blazer si pantaloni, cu o bluza neagra si cu o pereche de pantofi negri cu toc. Toata ziua nu o sa mai ai nicio grija, chiar daca apare ceva neprevazut si trebuie sa ajungi la vreun meeting neprogramat. In plus, se preteaza perfect pentru o tinuta de seara eleganta, atunci cand, dupa o zi la birou, te trezesti ca esti chemata la un party neanuntat mai devreme.

Citește și:

Atat aceasta combinatie, cat si piesele in sine, separat, sunt unele sobre, simple dar de efect, clasice, fara a se demoda vreodata. Pantofii negri stiletto, de pilda, nu au sanse sa iasa vreodata din stil si tendinte. Ii vei putea asorta cu succes la orice rochie, si in tinute de seara, dar si la alte outfituri business, chiar si casual.

Tinuta alb negru office

Pantaloni albi Blazer alb

Bluza neagra Pantofi negri

Tinuta alb-negru casual: un look simplu si de efect

Intinereste-ti look-ul alegand sa porti alb si negru. Casual inseamna ceva care sa se potriveasca in defilarile de zi cu zi, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie fad. Ba din contra: daca alegi o tinuta casual, fie ea si in alb si negru, cu accesoriile potrivite, ai sanse sa fii centrul atentiei pentru mult timp. Nu mai spun de faptul ca piesele separat pot arata demential in alte combinatii de tinute. ;)

Citește și:

Una dintre tinutele in alb si negru lejere, de purtat la o iesire cu prietenii ar insemna sa optezi pentru o camasa usor lunga, eventual, o camasa neagra din denim, una care se impaca de minune cu o pereche de pantaloni tip jeansi albi rupti, o geanta metalica si un colier dublu cu pandantive. Impreuna, toate acestea intregesc perfect tinuta care iti scade cel putin trei ani din varsta.

Si pentru ca o combinatie de haine in alb si negru inseamna de obicei simplitate eleganta, sa fii sobra si fina, poti purta acest oufit recomandat mai jos inclusiv la birou, ca tinuta casual-office, de ce nu?

Tinuta alb negru casual

Camasa neagra Jeansi albi

Geanta din piele ecologica

Combinatii de haine in alb si negru cu rafinament

Fii feminina si nu iti mai ascunde picioarele in perechile de pantaloni, mai ales vara! Primavara si vara asta fa-i cunostinta dulapiorului tau cu multe rochii si accesorii care te pun in valoare. Sa fie cat mai simple, minimaliste, in alb sau negru, ca sa le poti combina cu accesorii statement sau simple, in functie de gusturile tale!

Citește și:

Uite o idee super cool de combinatii de haine in alb si negru care sa fie elegante, spicy si usor moderne. Poti incepe cu o rochie simpla alba si cu cele mai lejere sandale tip botine pe care le gasesti, negre neaparat, dar care sa iti ofere comoditate si incredere in tine. Un look fin si delicat.

Tinuta alb negru eleganta

Rochie alba Geanta plic Botine negre

Tinuta lejera si cocheta in alb si negru de purtat in parc

Tine-ti iubitul de mana in timp ce va plimbati in parc, iar tu te simti ca o printesa in camasuta alba pe care ai asortat-o la acea fusta neagra cu dantela care atat de mult iti place.

Asta ar fi doar o idee de tinuta in alb-negru care sa se potriveasca de minune cu bentita tip palarie pe care ti-ai achizitionat-o de curand! Nu sunt limite aici, nu exista restrictii - cu cat mai libertin, cu atat mai practic si mai bine. O sa iti placa.

Nu mai spun de look-ul jucaus, copilaresc si dragalas pe care il vei avea purtand o astfel de combinatie de haine in alb si negru, simpla, dar de mare efect, la care prea putine fete s-ar fi gandit!

Citește și:

Tinuta alb negru lejera

Fusta neagra cu dantela Bluza alba fara maneci

Espadrile Bentita sub forma de palarie

Fii puternica cu tinuta lejera alb-negru numai buna de un concert!

Un artist indragit tie vine in sfarsit in orasul tau. Stii exact cine o sa te insoteasca, ai cumparat chiar si bilete, dar alegerea hainelor pentru eveniment iti da mari batai de cap.

Pentru un concert care nu cere o tinuta sofisticata, imbraca-te lejer intr-o pereche de leggins negri, o bluza din material fin, fara maneci, si o pereche de pantofi casual. Nu doar ca o sa arati extraordinar, dar o sa te si simti excelent.

Apoi, aceste piese simple si lejere, in nonculori, vor fi o alternativa excelenta pentru baza unor alte tinute casual sau urbane, de iesit in oras si nu numai!

Tinuta alb negru casual

Bluza fara maneci Leggins cu aspect de piele Pantofi casual

Non-culorile si piesele de baza in alb sau negru ori o combinatie din amandoua, sunt minunate! De la tinute fine, casual, foarte simple, urbane sau de concerte, pana la oufituri elegante, pentru birou, sau de seara, albul si negrul, in combinatii jucause sau sobre, cu stil, chiar bat cu clasa orice alta imbinare de nuante si culori!

Citește și:

Si da, sunt pline de personalitate, pentru ca arta nu se limiteaza doar la culori, este si vorba de design!

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.