Seal i-a angajat sotiei sale amant. Potrivit presei internationale, citata de Click, cantaretul este cel care l-a angajat pe Martin Kristen, bodyguardul cu care Heidi a avut o relatie in timpul casatoriei. Se pare ca motivul ar fi fost unul destul de simplu: datoria garzii de corp era de a o seduce pe Heidi pentru ca Seal sa o acuze ca l-a inselat, cerandu-i apoi despagubiri morale de 70 de milioane de dolari.

Dana Nalbaru vrea si HiQ, vrea si cariera solo. Chiar daca a spus ca se va dedica in intregime trupei, se pare ca aceasta se pregateste sa lanseze un nou album… singura: “N-am renuntat la proiectul meu solo. De cand m-am intors in trupa am compus si sunt aproape gata piesele noi. Voi lansa pe internet un album nou.”, a declarat cantareata pentru Ring.

O noua zi, un nou outfit. Inna a postat o noua fotografie pe contul sau oficial de Facebook, in care ne prezinta outfitul zilei: pantaloni scurti stil rochita cu imprimeu floral, camasa transparenta neagra, un accesoriu auriu si o coafura in stil boho chic. Cum vi se pare tinuta?

Baietii de la Muse revin cu un nou videoclip. Piesa promovata se numeste Madness si este cel de-al doilea single extras de pe albumul The 2nd Law:

Featured foto by Alla Simacheva via Shutterstock

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: