Setari Cookie-uri

Foto: Cum a slabit 38 de kilograme dupa ce a fost parasita de prieten?

Citeste aici o poveste impresionanta!

Zoe Hammonds este femeia care a fost parasita pentru ca era grasa. In perioada in care era impreuna cu prietenul sau, Zoe cantarea 95 de kilograme. A fost distrusa, a petrecut nopti intregi plangand si invinovatindu-se pentru ca nu a stiut sa il tina langa ea. Asta pana intr-o zi cand a decis sa isi schimbe viata.

A avut nevoie de 18 luni, insa a reusit: Zoe a plecat de la masura 22 si a ajuns la masura 10 si arata mai bine ca niciodata.

Si culmea… cand te gandesti ca destinul nu este drept! Barbatul care a parasit-o o implora acum sa il accepte inapoi in viata ei!

Zoe a tinut un jurnal in toata aceasta perioada, in care vorbea despre progresul sau si cat de mandra este de ea. Si-a schimbat complet alimentatia: a renuntat la prajituri, pizaa, profiterol si ciocolata pentru salate, fructe si legume.

Prietenul meu s-a despartit de mine acum doi ani. Nu ma simteam bine. De atunci sunt singura. A fost destul de dificil, eram o persoana grasa. Am inceput sa ies cu barbati atunci cand am slabit. Acum imi dau si eu seama ca nu este asa de greu sa iti gasesti un partener… daca arati bine. Barbatul pe care l-am iubit din tot sufletul a venit la mine si mi-a spus ca ma vrea inapoi.

Citește și:

Cand am ajuns la masura 16, toata lumea de la munca ma felicita. Am fost grasa si asta si-a pus amprenta asupra caracterului meu. Acum sunt o persoana timida si nu sunt obisnuita ca oamenii sa imi faca complimente. Incepe sa imi placa.

Cand esti gras, esti invizibil. Chiar si acum, dupa ce am slabit, inca mai am perioade in care ma simt grasa in interiorul meu. Faptul ca am prieteni care se casatoresc, fac copii, au o familie imi reaminteste de fiecare data ca si eu am vrut sa fiu ca ei. Am 34 de ani, ar trebui sa fiu la casa mea acum. Dar ma concentrez pe cariera deocamdata. Pentru prima data pot spune ca imi place sa merg la shopping. Nu trebuie sa mai intru in magazinele pentru grasi si pot cumpara lucruri de peste tot.”, a declarat Zoe, informeaza DailyMail.

Featured foto by Alla Simacheva via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.