Setari Cookie-uri

Vezi aici lista castigatorilor MTV Video Music Awards 2012

Cine sunt castigatorii?

Grupul One Direction poate fi considerat marele invingator la gala MTV Video Music Awards 2012, ce a avut loc joi seara la Staples Center din Los Angeles, intrucat trupa britanica s-a impus la trei categorii de premii, informeaza Reuters, citat de Mediafax.

Grupul One Direction, alcatuit din cinci adolescenti, participanti la versiunea britanica a emisiunii concurs "The X Factor", a invins artisti celebri, precum Rihanna si Justin Bieber la categoria "cel mai bun videoclip pop" si pe compatriotii lor din trupa The Wanted la categoria "cel mai bun artist debutant".

Grupul britanic s-a impus si la categoria "videoclipul care merita cele mai multe partajari pe internet" - un premiu decernat pe baza voturilor fanilor - pentru single-ul lor de debut "What Makes You Beautiful". One Direction a urcat apoi pe scena de la Staples Center din Los Angeles unde a interpretat cel mai recent cantec al formatiei, "One Thing", in fata miilor de admiratoare care i-au intampinat cu strigate de bucurie.

Citește și:

Grupul One Direction, care este manageriat de Simon Cowell, a facut istorie in luna martie, cand a devenit primul grup britanic al carui album de debut - "Up All Night" - a intrat direct pe prima pozitie in prestigiosul top Billboard 200.


Rihanna
, care fusese nominalizata, ca si rapperul canadian Drake, la cinci categorii individuale, a plecat acasa cu un singur trofeu. In ciuda acestui semi-esec, artista nascuta in Barbados a castigat totusi cel mai ravnit trofeu al galei - "videoclipul anului" - pe care l-a primit pentru videoclipul piesei sale "We Found Love".

Cantareata americana de muzica rap Nicki Minaj s-a impus la categoria "cel mai bun clip al unei artiste" cu videoclipul piesei "Starships", iar rapperul Chris Brown a castigat doua trofee - "cel mai bun clip al unui artist" si "cea mai buna coregrafie", ambele pentru videoclipul piesei "Turn Up the Music".
Si rapperul canadian Drake a plecat acasa cu un singur trofeu, obtinut la categoria "cel mai bun videoclip hip-hop" pentru piesa "HYFR", un videoclip care celebreaza mostenirea sa evreiasca.

Citește și:

Cel mai bun videoclip rock a revenit grupului britanic Coldplay, pentru videoclipul piesei "Paradise".

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.