Setari Cookie-uri

Vezi aici lista castigatorilor MTV Video Music Awards 2012

Cine sunt castigatorii?

Gala MTV Video Music Awards (VMA) isi castigase in ultimii ani reputatia uneia dintre cele mai imprevizibile si mai controversate gale de decernare a unor premii, insa ceremonia de joi seara nu a avut niciun astfel de moment - precum sarutul fierbinte dintre Madonna si Britney Spears la gala din 2003.

Rockerul Billie Joe Armstrong a parut ca si-a revenit complet dupa deshidratarea suferita weekendul trecut in Italia, din cauza careia formatia sa Green Day a fost nevoita sa isi anuleze concertul din Bologna, si a parut intr-o forma foarte buna joi seara, cantand alaturi de multi dintre fanii trupei sale, pe care i-a invitat sa urce pe scena pentru a canta impreuna.

Rapperul Lil Wayne a oferit fanilor lui prima interpretare televizata a noului sau single "No Worries", iar Frank Ocean, care a tinut prima pagina a presei americane timp de cateva zile, in iulie, dupa ce a anuntat in mod public ca este gay - un fapt extrem de rar in randul artistilor rap si hip-hop - a interpretat o versiune emotionanta a piesei "Thinkin Bout You".

Citește și:

Calvin Harris a castigat primul sau trofeu VMA, impunandu-se la categoria "cel mai bun videoclip electronic dance" pentru piesa "Feel So Close".

Cantareata pop-country Taylor Swift a incheiat gala de joi seara interpretand noul ei single, "We Are Never Ever Getting Back Together". Printre ceilalti artisti care au urcat pe scena pentru a-si interpreta unele dintre cele mai recente piese ale lor s-au aflat Pink, Nicki Minaj si Rihanna.

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.