Setari Cookie-uri

Soc: Lana del Rey, la dezalcoolizare

Probleme grave pentru diva noastra.

Cantareata americana Lana Del Rey a dezvaluit ca a suferit de alcoolism pe cand era mai tanara si a fost trimisa de parinti la o scoala cu internat ca sa-si revina, relateaza nme.com, citat de Mediafax.

Cantareata in varsta de 26 de ani a facut aceste dezvaluiri intr-un interviu pentru revista GQ, care a declarat-o recent "femeia anului". Cu aceasta ocazie, Del Rey a aparut si pe coperta GQ pozand goala.
Lana Del Rey a spus in interviu ca parintii au trimis-o la un pension din Connecticut la varsta de 14 ani, pentru a o ajuta sa renunte la bautura.

"Eram o mare betiva la vremea aceea. Beam in fiecare zi. Beam singura. Toata treaba mi se parea al naibii de cool. O mare parte din ce am compus pe «Born to Die» (albumul ei din 2012, n.r.) se refera la acesti ani nebuni", a declarat tanara muziciana.

"Parintii mei erau ingrijorati, eu eram ingrijorata. Am stiut ca am o problema cand a inceput sa-mi placa sa fac asta mai mult decat orice altceva. Mi-am zis: «Sunt terminata, complet terminata»", a mai spus ea, adaugand ca a fost "cel mai rau lucru" care i s-a intamplat vreodata.

Citește și:

In numarul GQ lansat pe 4 septembrie, Lana Del Rey apare alaturi de Tinie Tempah, Robbie Williams, actorul John Slattery din serialul "Mad Men" si James Corden. Toti barbatii poarta costume, numai ea este complet dezbracata. De pe Twitter, pana la publicatii online, Del Rey a fost criticata pentru aceasta aparitie, ca si pentru alte fotografii in care apare in revista, intr-una din acestea fiind infatisata cu un barbat ce-si tine mana in jurul gatului ei.

In prezent, Lana Del Rey este imaginea H&M, intr-o noua campanie publicitara a brandului suedez de moda.

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.