Chris Brown s-a despartit de Karrueche Tran

In sfarsit, o stire clara despre Chris Brown! Gata, s-a despartit de Karrueche Tran, informeaza Celebitchy.com. Desi cantaretul a declarat pentru o revista americana “vreau sa fiu singur pentru a ma concentra asupra carierei mele”, adevaratul motiv al despartirii nu poate fi acesta. Cu siguranta intalnirile din ce in ce mai dese cu Rihanna au un aport important pentru decizia lui Chris.

Kristen Stewart nu isi poate alege un singur partener

Dupa ce am aflat cu totii ca, dupa lungi discutii si negocieri, Kristen si Robert Pattinson s-au impacat si stau impreuna, Celebitchy.com ne informeaza ca actrita isi incalca promisiunile. Artista a promis ca nu va mai avea niciun fel de contact cu Rupert Sanders si i-a dat iubitului ei oficial parola adresei personale de email, numai ca nu i-a acordat acestuia si accesul la telefon, pentru a putea verifica mesajele. Putin cam ciudat, nu credeti? Ce are de ascuns in telefonul magic incat sa il pastreze doar pentru ea?

Flo RidaI Cry

Desi ritmul melodiei este usor de asociat cu figura lui Flo Rida, acesta a schimbat cateva lucruri semnificative pentru acest nou videoclip, cum ar fi: cadrele nu mai sunt filmate in cluburi, dansatoarele si bautura lipsesc, iar melodia incearca sa trasmita un mesaj (“povestea luptei mele”), nu se mai rezuma la beneficiile vietii de rapper cu femei si bani. Oare cat va tine aceasta schimbare?

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: