Setari Cookie-uri

Ziua Internationala... fara Sutien!

Toate zilele internationale sunt importante si bine motivate, doar sunt... internationale!

Pentru unele femei, lipsa sutienului nu este mare scofala, pentru altele, e un capat de tara. Ziua Internationala Fara Sutien este un soi de campanie pentru ca fetele sa isi lase… fetele libere! Si pana la urma de ce nu?

Indiferent de marime sau forma, sanii tai sunt minunati. Oricarui barbat ii place sa ii admire cum se leagana jucauri in bluza ta. Accepta asta si lasa-I liberi! Daca nu ai dureri, lasa-ti sanii liberi. Este comod si, pare-se, mai sanatos decat sa ii tii incarcerati in suspensoarele personalizate pentru femei.

Conform Huffingtonpost.com, Ziua Internationala Fara Sutien este dedicata in special femeilor cu sani mici, care si-I sugruma in sutiene pline de bureti. Tot de la aceeasi sursa vom prelua citatul lui Hallie Seegal, referindu-se la momentul in care a renuntat la sutien: A fost ca si cum am deschis in sfarsit ochii. Asta era. De atunci, suntem doar eu si sanii mei mici, petrecand timpul impreuna. Si sunt fericita.

Citește și:

Am tot vorbit despre asta, dar nu am spus nimic despre cand anume e. Conform diferitelor surse, Ziua Internationala Fara Sutien este… de doua ori pe an! Cel mai des, e recunoscuta cea de pe 9 iulie, insa exista si atestari ale acestei sarbatoriri maine, pe 13 octombrie.

Sursa foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
12 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.