Pentru unele femei, lipsa sutienului nu este mare scofala, pentru altele, e un capat de tara. Ziua Internationala Fara Sutien este un soi de campanie pentru ca fetele sa isi lase… fetele libere! Si pana la urma de ce nu?

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Indiferent de marime sau forma, sanii tai sunt minunati. Oricarui barbat ii place sa ii admire cum se leagana jucauri in bluza ta. Accepta asta si lasa-I liberi! Daca nu ai dureri, lasa-ti sanii liberi. Este comod si, pare-se, mai sanatos decat sa ii tii incarcerati in suspensoarele personalizate pentru femei.

Conform Huffingtonpost.com, Ziua Internationala Fara Sutien este dedicata in special femeilor cu sani mici, care si-I sugruma in sutiene pline de bureti. Tot de la aceeasi sursa vom prelua citatul lui Hallie Seegal, referindu-se la momentul in care a renuntat la sutien: A fost ca si cum am deschis in sfarsit ochii. Asta era. De atunci, suntem doar eu si sanii mei mici, petrecand timpul impreuna. Si sunt fericita.

Am tot vorbit despre asta, dar nu am spus nimic despre cand anume e. Conform diferitelor surse, Ziua Internationala Fara Sutien este… de doua ori pe an! Cel mai des, e recunoscuta cea de pe 9 iulie, insa exista si atestari ale acestei sarbatoriri maine, pe 13 octombrie.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

Sursa foto prima pagina: Shutterstock.com

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: