Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Ce vedete sunt pe primele pozitii? Habar nu aveti!

Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Sa incepem cu vedetele de sex feminin!

In intervalul 15 septembrie – 14 octombrie, Anamaria Prodan revine pe prima pozitie in topul celor mai mediatizate celebritati feminine, cu 99 mentiuni. Principalele materiale in care aceasta a fost mentionata fac referire la activitatea de manager al echipei U Cluj, dar si la evenimente din viata personala. Luna trecuta, Anamaria Prodan a inregistrat 79 de mentiuni.

Bianca Dragusanu , prezenta constanta in top 3 mediaTRUST, ocupa in aceasta perioada locul doi, cu 66 de aparitii, comparativ cu intervalul 15 august – 14 septembrie in care a avut 92 de aparitii.

Declaratiile despre fosta relatie cu Adrian Cristea, participarea la show-ul de televiziune “Dansez pentru tine”, precum si aparitia acesteia pe coperta revistei Tabu din luna septembrie, sunt doar cateva dintre subiectele in care vedeta a fost mentionata.

Surpriza acestei luni este Loredana Groza, care ajunge pe locul trei cu 61 de aparitii. Prezenta vedetei in juriul „Vocea Romaniei”, concertele sustinute de aceasta alaturi de alti artisti au determinat ascensiunea in primele pozitii. Totodata, Loredana Groza este si imaginea unei game de produse de lux de la Avon, motiv pentru care a aparut in mai multe articole.

Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: