Setari Cookie-uri

Vezi aici care sunt cele mai mediatizate vedete din Romania!

Ghiciti despre cine este vorba?

Ce vedete sunt pe primele pozitii? Habar nu aveti!

Sa incepem cu vedetele de sex feminin!

In intervalul 15 septembrie – 14 octombrie, Anamaria Prodan revine pe prima pozitie in topul celor mai mediatizate celebritati feminine, cu 99 mentiuni. Principalele materiale in care aceasta a fost mentionata fac referire la activitatea de manager al echipei U Cluj, dar si la evenimente din viata personala. Luna trecuta, Anamaria Prodan a inregistrat 79 de mentiuni.

Bianca Dragusanu , prezenta constanta in top 3 mediaTRUST, ocupa in aceasta perioada locul doi, cu 66 de aparitii, comparativ cu intervalul 15 august – 14 septembrie in care a avut 92 de aparitii.

Declaratiile despre fosta relatie cu Adrian Cristea, participarea la show-ul de televiziune “Dansez pentru tine”, precum si aparitia acesteia pe coperta revistei Tabu din luna septembrie, sunt doar cateva dintre subiectele in care vedeta a fost mentionata.

Citește și:

Surpriza acestei luni este Loredana Groza, care ajunge pe locul trei cu 61 de aparitii. Prezenta vedetei in juriul „Vocea Romaniei”, concertele sustinute de aceasta alaturi de alti artisti au determinat ascensiunea in primele pozitii. Totodata, Loredana Groza este si imaginea unei game de produse de lux de la Avon, motiv pentru care a aparut in mai multe articole.

Vizionare placuta


Kudika
22 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.