Exista persoane care inca sunt in cautarea perfectiunii. Acestea isi gasesc de fiecare data cate un mic defect care poate fi reparat cu ajutorul chirurgiei: linia nasului nu este dreapta, buza de jos nu este suficient de mare, sanul din dreapta este mai mic decat sanul din stanga, genunchii arata cam ciudat, a aparut un rid de expresie pe frunte… orice are rezolvare, nu? Da, asa cred si ele.

Vedetele au devenit chiar dependente de operatiile estetice, iar medicul chirurg s-a transformat in cel mai bun prieten al lor. Pai cine sa le inteleaga problemele existentiale, daca nu chirurgul? Si uite asa ele s-au transformat extrem de mult pe parcursul anilor, acum fiind de nerecunoscut.

Care sunt aceste vedete?

1. Megan Fox

Draguta in adolescenta… femeia fatala azi. Megan Fox s-a schimbat foarte mult incat este de nerecunoscut. Chiar daca ea spune ca nu si-a facut nicio operatie estetica… cine sa o creada? Se vede cu ochiul liber ca nasul e mai mic, oasele din zona obrajilor sunt mai proeminente, sprancenele sunt mai ridicate, barbia este mai accentuata… un ten de portelan.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: