Setari Cookie-uri

Jojo, aparitie de exceptie

Sexy, punk, rock!

Feminina si frumoasa! Aceasta este Catalina Grama in ultima vreme. Actrita a avut o aparitie de exceptie la petrecerea aniversara a revistei Comopolitan, care a avut loc zilele trecute intr-un cunoscut club din Bucuresti.

Stilistul a ales pentru Jojo o tinuta superba marca Lucia Bella care a evidentiat perfect silueta de invidiat a actritei. Creatie a unui designer libanez, rochia este o combinatie absolut inedita de materiale si texturi: matase dantela cu matase, lanturi si capse, umeri supradimensionati si trena detasabila.

Cand stilistul meu Alina Dascalescu mi-a aratat rochia pe care urma sa o port la petrecerea Cosmo, mi s-a parut ... perfecta! Elegant-rock-chic, creatia Lucia Bella a fost cu siguranta regina serii! M-am simtit minunat purtand-o si onorata ca am fost prima care a avut ocazia sa imbrace o superba creatie a brandului libanez pe care il vom intalni pe Calea Victoriei 84 incepand cu aceasta saptamana! Cu siguranta ma veti vedea deseori purtand Lucia Bella la evenimentele speciale!” a marturisit Catalina Grama.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Noiembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.