Setari Cookie-uri

Shakira, data in judecata pentru 100 de milioane de dolari!

Telenovela columbiana continua.

Au devenit iubiti, iar el a insotit-o in primul ei turneu mondial - The Tour Of The Mongoose. El a spus ca Shakira a fost socata atunci sa afle ca turneul nu a fost unul profitabil, motiv pentru care aceasta a avut tulburari de sanatate. Si-a concediat managerul pe care il avea atunci si De la Rua a preluat acest rol.

Au fost de acord ca el sa obtina un procent din profiturile provenind din vanzarile muzicale si alte business-uri asociate. Insa acordul, care a debutat in 2004, a fost doar unul verbal, nefiind niciodata legalizat.

De la Rua spune ca a reusit sa obtina contracte de 300 de milioane de dolari cu promotorul de concerte Live Nation, dar si alte contracte avantajoase cu o companie de parfumuri si ca a avut o contributie majora in lansarea unor hituri precum "Hips Don't Lie", "She Wolf" si cantecul Cupei Mondiale din 2010 "Waka Waka".

Citește și:

In 2010, cand Shakira a anuntat ca s-au despartit, ea a spus ca "vor continua sa fie parteneri de afaceri". Insa, in octombrie 2011, starul pop le-a spus avocatilor sai sa incheie lucrurile cu "De la Rua, care nu era decat un angajat al ei".

De la Rua spune ca nu a mai primit de atunci nici un ban din cei cuveniti si cere despagubiri de cel putin 100 de milioane de dolari.

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.