Setari Cookie-uri

Jessica Simpson este din nou insarcinata

Este oficial.

Cantareata si actrita americana Jessica Simpson a confirmat, de Craciun, ca este din nou insarcinata, la opt luni dupa nasterea primului ei copil, Maxwell Drew Johnson, potrivit Reuters, informeaza Mediafax.

In ziua de Craciun, Jessica Simpson a postat pe contul sau de Twitter o fotografie care o prezinta pe fiica sa, Maxwell, care sta pe nisip, alaturi de aceasta fiind scrise cuvintele "Big Sis" (sora cea mare, n.r.).

Fiica ei, Maxwell Drew, s-a nascut pe 1 mai, iar tatal fetitei este fostul jucator de fotbal american Eric Johnson, cu care Jessica Simpson este logodita si cu care are o relatie din mai 2010.

Artista americana, in varsta de 32 de ani, a slabit circa 26 de kilograme dupa nasterea fiicei sale si, potrivit presei, nu ar fi planuit sa ramana din nou insarcinata.

Potrivit site-ului TMZ.com, Jessica Simpson a reusit sa slabeasca foarte mult intr-un timp scurt, adoptand o dieta ce include alimente sarace in grasimi, proteine si legume, in virtutea unui contract de sponsorizare de 4 milioane de dolari incheiat cu Weight Watchers. Acest plan nutritional a fost conceput de fostul ei bucatar privat, pe baza sistemului de punctare folosit de Weight Watchers, in care fiecare aliment are o "valoare punctuala", calculata pe baza caloriilor si a continutului in grasimi. Dieta contine alimente cu foarte putine calorii, precum omletele din albus de ou, frigarui de pui, germeni pisati de mazare, taitei si creveti fripti.

Citește și:

Foto prima pagina: Northfoto.com

Vizionare placuta


Kudika
27 Decembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.