Setari Cookie-uri

Beyonce: dezvaluiri din dormitor

Cat de greu este sa fii diva?

Beyonce este una dintre cele mai sexy artiste din prezent. Desi este mamica, are un corp de invidiat, cu niste curbe absolut apetisante. Si spun asta fiind de acelasi sex cu ea, imagineaza-ti ce este in capul barbatilor!

De curand a pozat pentru GQ, lasandu-se fotografiata de cunoscutul Terry Richardson in cele mai sexy ipostaze, completand, pe aceasta cale, multe dintre fanteziile populatiei masculine.

In timpul sedintei, cantareata a facut cateva declaratii emotionante si alte cateva declaratii picante, conform DailyMail.co.uk : „Ascult Make Love to Me inainte de a face dragoste cu sotul meu.

De asemenea, diva americana a declarat ca a facut multe sacrificii pentru a avea succes in aceasta cariera: „Am muncit foarte mult in copilarie pentru acest tel: pana la 30 de ani voi putea sa fac orice imi doresc. Am reusit. Ma simt foarte norocoasa sa fiu in aceasta pozitie.

Citește și:

Cariera cere sacrificii si, totusi, Beyonce se declara fericita cu viata ei, in pofida lucrurilor piedute in drumul spre succes.

Foto prima pagina: I AM Beyonce

Vizionare placuta


Kudika
17 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.