Corpul Marinei americane a confirmat, marti, ca orchestra sa a facut playback pe imnul care a putut fi auzit, luni, la ceremonia de investire a lui Barack Obama in functia de presedinte al Statelor Unite, fara a putea preciza daca si Beyonce a facut acelasi lucru, informeaza AFP, potrivit Mediafax.

Orchestra Marinei americane s-a folosit de o inregistrare a piesei "Star Spangled Banner", au explicat reprezentantii acesteia intr-un comunicat.

Pentru ca orchestra nu a putut repeta cu Beyoncé, "s-a decis ca o interpretare live nu era un risc care putea fi asumat la un eveniment atat de important", se precizeaza in acelasi comunicat.

In ceea ce priveste prestatia lui Beyonce, care a cantat alaturi de orchestra, in comunicat se arata ca "nimeni dintre muzicieni nu poate spune daca ea a interpretat live sau a facut playback".

Un purtator de cuvant al orchestrei, citat de New York Times, afirmase anterior ca, cu cateva minute inainte ca artista sa li se alature, formatia a fost informata ca a fost realizata o inregistrare cu Beyonce cu o zi inainte si ca se va face playback in locul unei interpretari live.

"Nu stim de ce", a spus Kristin duBois. "Dar asta ni s-a spus sa facem... Nu este pentru ca Beyoncé nu ar sti sa cante. Si stim cu totii ca orchestra Marinei stie sa cante".

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: