Setari Cookie-uri

Foto: Oana Zavoranu, de nerecunoscut. Vezi aici cum arata!

Oana Zavoranu trece printr-o perioada buna pentru ea.

Daca in urma cu cateva luni incerca sa se sinucida, iata ca acum a lasat trecutul in urma si isi vede de viata ei. Vedeta este foarte activa pe pagina oficiala de Facebook, unde posteaza tot timpul fotografii cu ea si vorbeste cu fanii sai.

Ultimele imagini infatiseaza o “Oana” fericita, zambitoare, optimista si cu chef de viata. Si culmea: are 39 de ani si arata incredibil. Tot scandalul in care a fost implicata a intinerit-o cu 10 ani! Nici macar un rid nu se observa pe fata ei:

Mesajul postat de Oana:

Nu stiam ca faptul ca eu astept o veste,v-a genera un sir intreg de telefoane si intrebari:)))...haios,si ca sa nu va mai tin in suspans,DA,AM PRIMIT VESTEA CEA BUNA PE CARE O ASTEPTAM!:)))...viata mea a luat o intorsarira la 180 de grade in bine si asta nu poate decat sa ma bucure enorm,sa ma ambitioneze si motiveze in acelasi timp.

Citește și:

Va multumesc din suflet pt mesajele voastre frumoase si incurajatoare si va promit ca nu veti fi dezamagiti:))...este modul meu ,prin ceea ce fac,prin ceea ce spun sau reprezint,sa va rasplatesc pt toata dragostea si devotamentul vostru.Vreau sa stiti ca si eu va iubesc,iar faptul ca ati fost in numar atat de mare cu tot sufletul langa mobe in momentele mai grele,nu il voi uita niciodata,credeti-ma!

Acum sigur....am inteles ca au apartu speculatii cum ca eu acum ma ghidez dupa un scenariu bine pus la punct:)))...ma fac sa zambesc ironic toate aceste prostioare..eu si scenariile:)))...pffff...asta e,gura lumii e sloboda,iar imaginatia unora le cam joaca feste!:)))...in alta ordine de idei,muncesc tare mult,in mai multe domenii si directie,astfel incat nu am timp de barfulite sau rautati:)))...in scurt timp promit ca veti vedea ce fac,cu ce ma ocup,pt ca din fericire pt mine( sunt o norocoasa,stiu asta:))),munca mea se vede si se aude:))...astea fiind spuse,va pupiceste Oana si va trimite toata dragostea ei sincera.LYM,Marty,Tyson & Oana

Citește și:

Foto prima pagina Volodymyr Tverdokhlib, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.