Setari Cookie-uri

Video: A slabit 35 kg cu dieta... Starbucks

Povestea incredibila a acestei femei.

Christine Hall a incercat toate dietele din lume pentru a slabi, insa niciuna nu a dat rezultate. Asta pana cand a renuntat si s-a apucat de mancat… la Starbucks.

Timp de doi ani aceasta a cumparat aproape numai de la Starbucks. In urma unui interviu acordat The Today Show, Christine (66 de ani) a declarat ca a reusit sa slabeasca aproape 35 de kilograme.

Totul a inceput in urma cu doi ani, cand i-a fost respins un transplant de rinichi din cauza greutatii sale. La 90, 7 kg, o astfel de operatie era prea riscanta pentru ea. Asa ca a hotarat sa slabeasca, mancand mancare de la un fast food.

Intr-o zi normala Christine incepea cu un mic dejun format din fulgi de ovaz si cafea (145 calorii). Masa de pranz continea fructe sau branza dietetica, in timp ce la cina manca un panini.

“Am un program foarte incarcat, asa ca aceasta dieta chiar functioneaza pentru mine. Stiu exact ce vreau. Imi pot planui mesele din timp deoarece stiu cate calorii contine fiecare aliment.

Citește și:

Nu e ca si cum mananc covrigi in fiecare zi. Mananc de toate si ma asigur ca imi iau proteinele necesare si ca mananc si fructe si legume” – a declarat Christine, informeaza TodayHealth.

Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.