Setari Cookie-uri

Chris Brown vorbeste pentru prima data despre relatia cu Rihanna

Chris Brown vrea sa fie iertat.

Ii este dificil si ii pare rau pentru ce a facut – cel putin asa zice el. Chris Brown a hotarat sa vorbeasca deschis despre “noua” relatie cu Rihanna, sufletul lui pereche.

Intr-un interviu acordat lui Ryan Seacrest pentru KISS-FM radio, cantaretul a spus cum a reusit sa o recucereasca pe Rihanna si sa o convinga sa il ierte pentru bataia oferita:

M-am maturizat. Este vorba despre responsabilitate aici. Sunt vesnic recunoscator pentru faptul ca m-a iertat. Am incercat tot ce am putut, am facut tot posibilul in toti anii astia ca sa uite ce i-am facut. Am vrut sa ii demonstrez cat de rau imi pare pentru acel incident. Acea perioada a fost, probabil, cea mai grea din viata mea. Este o persoana minunata si ii voi fi tot timpul recunoscator pentru ca m-a primit inapoi.

Oamenii au parerile lor. Nu pot sa le schimb sau sa dau vina pe ei. Aici este vorba despre responsabilitatea mea, despre faptul ca sunt un alt om, mai matur. Cred ca acum, ca imbatranesc, si incerc sa imi schimb viata, trebuie sa ma concentrez pe ceea ce este corect – trebuie sa fac ceea ce trebuie.

Citește și:

Imi place relatia noastra, parca am fi doi copii. Nu-mi place sa fiu prea matur in relatie si sunt ceva de genul <<Hai sa luam cina la lumanari in fiecare seara. Incerc sa fac ca totul sa fie distractiv. Trebuie sa fie distractiv.” – a declarat artistul, informeaza uk.eonline

Foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.